Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Și cu averea „călăului” FCSB, Florin Costel Talpan, grevată de datorii!

Autor: Silviu Ghering | 03.11.2018 | 11:15
Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie averea lui Florin Talpan!

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Vrei să afli pe ce bani „stă” cel mai mare dușman al lui Gigi Becali? „Călăul” care a transformat Steaua în FCSB. Ofițerul care s-a certat și cu șefii săi ierarhici ca să aducă „echipa Armatei” înapoi în cazarmă. Ce proprietăți are, ce conturi are, ce datorii, ce salariu are juristul de la CSA Steaua, colonelul de justiție Florin Costel Talpan?

Dacă Gigi Becali are o avere estimată la aproape 500 de milioane de euro, Florin Costel Talpan nu se poate lăuda nici pe departe cu cifre asemănătoare. De când „servește patria”, și sunt ceva ani, fiind cadru militar activ din 1993, juristul CSA Steaua a reușit să agonisească mai mult… datorii decât proprietăți, bunuri materiale sau conturi „dolofane”!

Revista FANATIK a aflat ce avere are colonelul Talpan! Cifre oficiale!

Cu un salariu de 5 ori mai mare decât „minimul” pe economie, plus norma de hrană, războinicul Florin Costel Talpan poartă în raniță două credite împovărate de multe zerouri, dintre care unul este scadent chiar anul acesta, celălalt îl mai „păsuiește” până în 2024. Problemele unui om obișnuit pentru un om neobișnuit. Ambițios, tenace și, după cum singur se caracterizează „un adept al justiției, conștient fiind că fără justiție nu există libertate și fără libertate nu există exprimare. Iar fără dialog nu există niciodată conciliere”.

Revista FANATIK pe octombrie face comparația dintre averile marilor dușmani Gigi Becali și Florin Costel Talpan. Avantaj net patronul FCSB
Revista FANATIK pe octombrie face comparația dintre averile marilor dușmani Florin Costel Talpan și Gigi Becali

Ce datorii are colonelul de justiție Florin Costel Talpan, ce alți bani îi mai vin din alte surse, cifre oficiale, poți afla din numărul pe octombrie al revistei FANATIK, pe care îl poți cumpăra acum de la toate chioșcuriel de difuzare a presei. Costă numai 5 lei și îți oferă 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză pentru pariori!

Revista FANATIK îți oferă un reportaj șocant: mai există un FCSB în România!

Da, nu este nicio glumă, nicio farsă! Reporterii speciali FANATIK au fost la fața locului și au asistat la un meci crâncen între „celălalt” FCSB și o mare rivală din zonă, AEK… dar nu din Atena, binențeles, ci din… Află de unde din numărul pe octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK pe octombrie face comparația dintre averile marilor dușmani Gigi Becali și Florin Costel Talpan. Avantaj net patronul FCSB! Reportaj inedit de la „locul faptei”!
Revista FANATIK pe octombrie îți prezintă „celălalt” FCSB!

Revista FANATIK dezvăluie drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele!

Reporterii speciali FANATIK au stat de vorbă cu un fotbalistul important din Liga 1, care și-a deschis sufletul în exclusivitate pentru FANATIK și le-a povestit drama sa. Cancer de piele și consecințele acestuia! Interviu cutremurător, cu durerea pe masă…

Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele. Interviu cutremurător cu durerea pe masă
Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele…

Revista FANATIK a aflat un secret al lui Gigi Becali: a jucat fotbal la… Dinamo!

Nu este nicio glumă! Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo! Fostul patron al Stelei, actualul finanțator FCSB, a jucat în adolescență pentru marea rivală din Liga 1. A mers la antrenamente în „Ștefan cel Mare” și a visat că va îmbrăca, într-o zi, tricoul echipei de seniori a „câinilor”. Cum juca, cu cine din… familie, declarații ale antrenorilor, numai în revista FANATIK pe octombrie.

Revista FANATIK pe octombrie detonează „bombița”: Gigi Becali a jucat fotbal la... Dinamo! Și n-a fost singurul din familie!
Revista FANATIK pe octombrie detonează „bombița”: Gigi Becali a jucat fotbal la… Dinamo!

Revista FANATIK îți demonstrează negru pe alb ce frumoase sunt… „stoperele” lui Gigi!

„Stoperele” lui Gigi sunt, de fapt, „stoperele” stoperilor lui Gigi, Mihai Bălașa și Bogdan Planic. Iubitele celor doi fotbaliști. Top-class. Top model. Top top! Iar poveștile lor de dragoste, cu lumini și umbre, sunt și mai frumoase. Nu rata fotografii de senzație! Numai în revista FANATIK pe octombrie!

Revista FANATIK pe octombrie îți oferă poveștile de dragoste ale... „stoperelor” lui Gigi Becali! Cu fotografii super-top-class!
Revista FANATIK pe octombrie îți oferă poveștile de dragoste ale… „stoperelor” lui Gigi Becali!

Nu uita! A apărut revista FANATIK, numărul pe octombrie! Numai 5 lei costă 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză pentru pariori! N-o rata că nu știi ce pierzi! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!