Sport

Citiți acum în revista Fanatik! Visul lui Gică Hagi, „mita” lui Reghecampf pentru Gigi Becali ca să-l ia la FCSB și iubirile lui Emil Grădinescu!

Revista FANATIK din octombrie îți oferă un interviu premium cu Gică Hagi, „mita” lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali ca să-l ia la FCSB, iubirile lui Emil Grădinescu.
10.10.2022 | 09:02
Cititi acum in revista Fanatik Visul lui Gica Hagi mita lui Reghecampf pentru Gigi Becali ca sal ia la FCSB si iubirile lui Emil Gradinescu
A apărut revista Fanatik pe octombrie! În exclusivitate, visul lui Gică Hagi! Mita lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali ca să-l ia la FCSB! Iubirile lui Emil Grădinescu!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

A apărut revista Fanatik pe octombrie! În exclusivitate, visul lui Gică Hagi! „Mita” lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali ca să-l ia la FCSB! Iubirile lui Emil Grădinescu!

Cu ce te poți delecta în acest număr din octombrie al revistei PREMIUM FANATIK?

Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe luna octombrie, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

  • Interviu premium cu Gică Hagi! În exclusivitate, visul „Regelui”, rețeta pentru… resuscitarea carierelor fotbalistice, Decalogul „învățăturilor” sale, amintirile lui Cornel Dinu despre hotărârea lui Gică Hagi dinaintea Mondialului său din SUA ’94… Citește aceste exclusivități în nu mai puțin de 12 pagini „regale” din revista FANATIK pe octombrie!
  • Culisele… „mitei” pe care i-a dat-o Laurențiu Reghecampf lui Gigi Becali ca să-l ia la FCSB! Nici nu-ți poți închipui la ce s-a gândit Reghe! Află în exclusivitate din revista FANATIK pe octombrie!
  • „Suntem peste tot acasă” spune imnul lui Rapid. Chiar așa este! Află din revista FANATIK pe octombrie povestea extraordinară și de unde a venit un suporter „infectat” cu microbul Giuleștina ca să fie alături de Adrian Mutu, Cristi Săpunaru, Junior Morais & comp. Distanța este… intercontinentală!
  • Marile iubiri ale lui Emil Grădinescu! Din iarba grădinii de acasă în iarba stadioanelor de pe care a comentat mii de meciuri! Cum era ca student, cum a ajuns de la ASE la TVR, ce l-a atras în primul rând la soția sa, cunoscuta cântăreață Carmen Trandafir, la câte… instrumente cântă chiar el află în exclusivitate din revista FANATIK pe octombrie!
  • Strategiile super-pariorilor Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, superlativele din SuperLiga noastră cea de toate week-end-urile, echipa all time a super-fotbaliștilor născuți în octombrie le poți afla numai din super-revista FANATIK pe octombrie!
ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din octombrie al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Totul pigmentat cu editorialele „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu, Silviu Ghering și Răzvan Nicolae, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din octombrie al revistei glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe octombrie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

ADVERTISEMENT

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT