Life

A apărut revista Taifasuri 878! Interviu tulburător cu frumoasa, dar greu încercata cântăreață Marcela Fota. Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs! Plus cadou cu har de Sfintele Paști!

Exclusiv în revista TAIFASURI 878: editorial Fuego, interviu tulburător cu frumoasa cântăreață de muzică populară Marcela Fota, greu încercată de soartă. Cadou cu har de Sfintele Paști. Rețete, horoscop, concurs!
14.04.2022 | 10:19
A aparut revista Taifasuri 878 Interviu tulburator cu frumoasa dar greu incercata cantareata Marcela Fota Editorial Fuego retete horoscop concurs Plus cadou cu har de Sfintele Pasti
Exclusiv în revista TAIFASURI 878: editorial Fuego, interviu tulburător cu frumoasa cântăreață de muzică populară Marcela Fota, greu încercată de soartă. Cadou cu har de Sfintele Paști. Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un cadou cu har de Sfintele Paști!

A apărut revista TAIFASURI 878! Interviu tulburător cu frumoasa, dar greu încercata cântăreață Marcela Fota. Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs! Plus cadou cu har de Sfintele Paști!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 878, despre Postul Paștelui. „Postul este în fiecare zi”, scrie FUEGO.

„E vremea Postului Paștelui. Poate că e una dintre cele mai însemnate perioade, în care toată lumea tinde către curățirea sufletului. Nu țin să intru în subiecte care țin de credință neapărat, dar consider eu că principalul post pe care ar fi bine să-l atribuim nouă, nu este cel alimentar, ci mai degrabă cel sufletesc!

Nu e nevoie să ne privăm de sentimente, ci dimpotrivă. Să le lăsăm să ne inunde trupul, ca într-o spovedanie, ca într-o rugăciune a firii supreme, în care cele mai importante reguli sunt iertarea, cumpătarea și bunăvoința. De pomană postim alimentar dacă avem sufletul încărcat de ură, de răutate. Poate că ar trebui…”

Ce crede FUEGO că ar trebui să căutăm, să facem, să curățăm în timpul Postului Paștelui, aflați numai din editorialul său din numărul 878 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 14 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 878

  • Interviu emoționant, tulburător cu frumoasa cântăreață de muzică populară Marcela Fota, greu încercată de soartă, între fericire și durere… Ce i-a dat viața, dar și ce i-a luat, în floarea vârstei, aflați numai din revista TAIFASURI 878!
coperta revista Taifasuri 878
FOTA CU FOTĂ, în exclusivitate în revista TAIFASURI 878!
  • Cum a ajuns Jet Li la 1,68 m și 68 kg un star mondial, o legendă a Cetății Filmului de la Hollywood, care sunt „secretele” ce l-au impus ca un adevărat „împărat al clubului de lupte” din capitala cinematografiei mondiale, aflați numai din revista TAIFASURI 878!
  • La modă, dar tare bizar, căsătoria cu… propria persoană are din ce în ce mai mulți adepți! Ce presupune „sologamia”, așa se numește noul trend, cum și unde puteți face nuntă cu voi înșivă, aflați numai din revista TAIFASURI 878!
  • Super-invenție: a apărut „inelul inteligent” care depistează rapid… COVID 19! Semnalează boala înainte de instalarea simptomelor! Cum este posibil, aflați numai din revista TAIFASURI 878!
  • Dieta mediteraneană combate disfuncția erectilă! Ce presupune acest regim alimentar certificat de trecerea timpului, ce ar trebui să mâncați ca să vă fie mult mai bine, aflați numai din revista TAIFASURI 878!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețeta ciocolatei… vegane, antidepresiv veritabil, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 878!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 878 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 14 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Cadou de suflet, cu har, de Sfintele Paști: broșură cu rugăciuni pentru Maica Domnului! Gratuit! Sfințită! Tiraj limitat!

ATENȚIE! Numai împreună cu acest număr al revistei FAIFASURI veți primi un cadou de suflet, cu har, de Sfintele Paști. Broșura sfințită „Rugăciuni grabnic ajutătoare la icoanele făcătoare de minuni ale Maicii Domnului”, în întâmpinarea marii sărbători care se apropie, unicul, sfântul, hărăzitul Paște 2022.

Nu ratați 32 de pagini cu rugăciuni care să vă ajute, să vă întărească, să vă aline sufletul în aceste vremuri cumplit de grele, în care lumea pare să se îndrepte către pierzanie. Orice rugăciune spusă cu credință sinceră ne ajută pe toți… Atenție: tiraj limitat!

Cereți broșura cu rugăciuni vânzătorului dacă nu o primiți împreună cu revista TAIFASURI 878! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Doamne ajută să nu fie cazul!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 878!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT