Life

A apărut revista Taifasuri 883! Bucuria, dar și golul din viața Andreei Mantea! Favoriții lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs! Taifasuri!

Exclusiv în revista TAIFASURI 883: editorial Fuego, interviuri de suflet, pentru suflet cu Andreea Mantea și Cătălin Zmărăndescu, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
19.05.2022 | 11:14
A aparut revista Taifasuri 883 Bucuria dar si golul din viata Andreei Mantea Favoritii lui Catalin Zmarandescu la Survivor Editorial Fuego retete horoscop concurs Taifasuri
A apărut revista Taifasuri 883! Bucuria, dar și golul din viața Andreei Mantea! Favoriții lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs! Taifasuri!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop și concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 883! Bucuria, dar și golul din viața Andreei Mantea! Favoriții lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor! Editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs! TAIFASURI!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 883 despre eterna fascinație și… aspirație a vieții noastre, iubirea!

„Cred că uneori sufletele noastre au nevoie de iubire mai mult decât orice pe lume. Au nevoie de confirmarea acesteia, de un fel de împlinire care nu doar să asigure continuitatea, ci să dea și speranță și încredere în sine”

„Văd în jurul meu, la modul general, tot felul de tipologii de oameni și de relații, care de care cu un grad mai mare sau mai mic de complexitate și-mi dau mereu seama că iubirea sau, uneori, lipsa ei schimbă caractere”

„Văd că e greu să ne arătăm sentimentele și e și mai dificil să ne iubim aproapele, să-l înțelegem și să-i găsim circumstanțele potrivite atunci când e cazul să facem asta. Eu cred că iubirea înseamnă…”

Ce mai înseamnă iubirea pentru FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 883 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 19 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce super-subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 883

  • Interviu de suflet cu îndrăgita „vedetă rock” Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare din „Casa iubirii” de la Kanal D, împlinită ca mamă cu normă întreagă, dar cu un mare gol sufletesc. Aflați care numai din revista TAIFASURI 883!
  • Cătălin Zmărăndescu se destăinuie în revista TAIFASURU 883! Aflați comparația sa între viața cu adrenalina la maxim de la Survivor România 2022 și viața liniștită din Raiul de acasă dintr-un interviu electrizant, numai în revista TAIFASURI 883!

coperta revista Taifasuri 883

  • Muzica poate trata maladiile neurologice! Muzica are un efect incredibil de puternic asupra creierului uman. Ce au descoperit cercetările în acest domeniu, ce speranțe, mari!, le dau specialiștii tuturor celor care sunt atacați de Alzheimer, de AVC, de Parkinson sau orice traumă cerebrală, aflați din revista TAIFASURI 883!
  • Ce ne așteaptă în lunile de vară ce urmează, ce temperaturi și fenomene meteorologice ne vor „chinui”, aflați direct de la sursa cea mai autorizată: directoarea Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu. Interviu clar ca un… cer senin, numai în revista TAIFASURI 883!
  • Nu doarme de… zeci de ani, mai iute și mai precis decât… glonțul, paratrăznetul natural și alți oameni cu însușiri inexplicabile există printre noi. Aflați-le poveștile reale din revista TAIFASURI 883!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețeta originală de ciorbă rădăuțeană, direct de la „inventatoarea” ei, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 883!
ADVERTISEMENT

Concurs pentru o vacanță de vis, numai în revista TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 883 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 19 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Aveți șansa unei vacanțe de vis cu revista TAIFASURI! Marele premiu al concursului din revista TAIFASURI! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 883!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum, când începe a patra rundă de imunizare!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT