Life

A apărut revista Taifasuri 885! Interviu despre voință și nădejde cu frumoasa Claudia Ghițulescu! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 885: editorial Fuego, interviu despre voință și nădejde cu frumoasa, dar greu încercata de viață Claudia Ghițulescu! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
02.06.2022 | 08:45
A aparut revista Taifasuri 885 Interviu despre vointa si nadejde cu frumoasa Claudia Ghitulescu Editorial Fuego Vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 885! Interviu despre voință și nădejde cu frumoasa Claudia Ghițulescu! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Numai în revista TAIFASURI 885!

A apărut revista TAIFASURI 885! Interviu despre voință și nădejde cu frumoasa Claudia Ghițulescu! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 885 despre „Profesionistul cuvintelor”.

„Există puțini oameni pe lumea aceasta care-și dau sufletul și pentru care nu contează altceva exterior atunci când vine vorba de profesie, de dăruire și de puterea de a ține sub control, din pasiune, o întreagă «armată» de informație și conținut.

Nu știu câți cunoașteți voi, dar eu știu vreo câțiva, iar unul dintre aceștia este omul din spatele multor proiecte importante, cel care a pus pe picioare din nou, de la zero aproape, un brand național, redându-i din strălucirea și veridicitatea de altădată.

Este bunul meu prieten și colaborator, poetul, jurnalistul, omul de televiziune…”

Cine este „bunul prieten și colaborator, poetul, jurnalistul, omul de televiziune, profesionistul cuvintelor” aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 885 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 2 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 885

  • Un amplu interviu despre voință și nădejde cu frumoasa cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu. Apreciata artistă a trecut printr-o grea încercare, o cumpănă de viață din care a ieșit numai cu ajutorul lui Dumnezeu. Aflați cum numai din revista TAIFASURI 885!

coperta revista Taifasuri 885

  • Cum a reușit Tom Cruise să dea la 60 de ani o nouă lovitură, pe toate planurile, de la „imagine” la… cont, cu reluarea aventurilor aeriene ale celebrului pilot Pete „Maverick” Mitchell, avatarurile, dar și onorariul primit pentru deja succesul „Top Gun: Maverick”, aflați numai din revista TAIFASURI 885!
  • Cele mai bune recomandări pentru întreținerea părului lung… al bărbaților! De ce necesită părul lung al bărbaților un plus de atenție față de „omologul” doamnelor și domnișoarelor, aflați numai din revista TAIFASURI 885!
  • Secretele japonezilor pentru o viață împlinită și cu siguranță mai lungă decât a majorității celorlalte nații, cum își întăresc sistemul imunitar prin psihic, cum își sporesc bucuria de a trăi zi de zi, cum influențează alimentația lor specifică longevitatea, aflați numai din revista TAIFASURI 885!
  • De ce este umorul esențial în succesul unei relații, de ce nu se căsătoresc „milenialii” cu primul partener de coabitare, cum puteți evita acțiunea alimentelor nesănătoase asupra danturii și gingiilor, ce este psiho-dieta, dar și ce este sindromul Burden care atacă familiile bolnavilor care au nevoie de asistență permanentă, aflați numai din revista TAIFASURI 885!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete apetisante cu carne de fazan, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 885!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 885 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 2 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 885!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum, când începe a patra rundă de imunizare!!!, contra COVID-19 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai lovește, totuși, ciudatul coronavirus SARS-CoV-2, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT