Life

A apărut revista Taifasuri 891! Super-interviu cu o… nucă tare din folclor, George Nucă! Plus CD! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 891: editorial Fuego, super-interviu cu George Nucă, CD nou-nouț cu el, secrete de vedete, rețete, horoscop! Numai cu revista TAIFASURI 891!
14.07.2022 | 10:34
A aparut revista Taifasuri 891 Superinterviu cu o nuca tare din folclor George Nuca Plus CD Editorial Fuego Vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 891! Super-interviu cu o... nucă tare din folclor, George Nucă! Plus CD nou-nouț cu el! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus un super CD, în premieră națională, cu îndrăgitul interpret de muzică populară George Nucă! Numai cu revista TAIFASURI 891!

A apărut revista TAIFASURI 891! Super-interviu cu o… nucă tare din folclor, George Nucă! Plus CD nou-nouț cu cele mai recente cântece ale sale! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop! Numai cu revista TAIFASURI 891!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 891 despre viața artiștilor din spatele strălucirii, din spatele reflectoarelor, din spatele scenei…

„Deseori oamenii văd doar partea frumoasă și ușoară a profesiei de artist. Totul pare coborât din povești, pare poleit, pare desprins dintr-o lume în care nu e nimic trist. Nu vreau să fiu eu cel care dărâmă acest mit, dar realitatea nu-i deloc asta.

Da, profesia aceasta, care-i mai mult o vocație, este frumoasă, dar vine la pachet cu un bagaj întreg de renunțări, vine cu tumult, cu zbucium, greutăți, neliniști, responsabilitate și cel mai important, cu permanentă teamă de a nu dezamăgi.

Nu intru în subiecte financiare sau în istorii legate de multele piedici care apar. Tot ce vreau eu să vă spun este că în spatele strălucirii, de multe ori, se ascund…”

Ce se ascunde „în spatele strălucirii”, cum „vede” FUEGO culisele „scenei”, pe care le cunoaște atât de bine, aflați numai din editorialul său din numărul 891 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 14 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 891

  • Super-interviu de suflet și vocație cu George Nucă, apreciatul interpret și realizatorul emisiunii „Rămășag pe folclor” de la Etno TV. Cum a scăpat de moarte, cu cine ar dori să cânte împreună, ce relație are cu fiul său, cui va fi de-a pururi recunoscător, de ce este singur, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 891!
  • Ce este cel mai indicat să faceți pentru a atinge sublimul într-o relație de dragoste, cum puteți ajunge la fericirea deplină în cuplu, aflați de la psihologul Oana Nicolau, dintr-un amplu interviu, în exclusivitate în revista TAIFASURI 891!
  • Frumoasa Elle Fanning dezvăluie secretele noului val de vedete feminine de la Hollywood! Aflați „pilonii” pe care se sprijină noul concept de frumusețe din „capitala” mondială a filmului din revista TAIFASURI 891!
  • Poveștile emoționante ale unor câini vestiți în toată lumea pentru devotamentul, curajul și inteligența cu care și-au salvat stăpânii de la o moarte sigură. Faptele lor incredibile le găsiți detaliate în revista TAIFASURI 891!
  • Ce este esențial pentru a avansa în dezvoltarea dumneavoastră personală, ce obicei foarte plăcut a intrat pe lista secretelor longevității, cum să răciți casa pe caniculă fără aer condiționat, care este pericolul din miezul verii și cum să vă feriți de el, care este „limba” cu cea mai rapidă creștere din lume, cum puteți transforma foarte simplu o ținută casual într-una cu personalitate și alte subiecte de interes major, aflați numai din revista TAIFASURI 891!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete franțuzești faimoase în toată lumea, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 891!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 891 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 14 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Nu ratați cel mai nou CD cu George Nucă! „Doamne, rău m-ai blestemat!”! Numai cu revista TAIFASURI 891!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cel mai nou CD cu George Nucă! Album de colecție, în exclusivitate și în premieră națională!

„Doamne, rău m-ai blestemat!”, super hit, plus alte 21 de cântece ale apreciatului interpret  de muzică populară curată, adevărată, originală „marca” George Nucă! Numai cu revista TAIFASURI 891! Atenție, tiraj limitat!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 891. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Se trag la sorți câștigătorii concursului „La TAIFASURI în… vacanță!”. Cu TAIFASURI, în vacanță în Maldive!

IMPORTANT! Aflați când, unde și cum are loc tragerea la sorți – live! – a câștigătorilor concursului „La TAIFASURI în… vacanță!” în exclusivitate din revista TAIFASURI 891! Norocoșii vor pleca în Maldive!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 891!

Cum vă puteți asigura că nu pierdeți niciun număr din revista TAIFASURI

IMPORTANT! Dacă nu v-ați vaccinat nici acum (!!!) împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 și vă este frică să ieșiți din casă din cauza recrudescenței de COVID-19, dacă vă este greu să vă deplasați sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT