Life

A apărut revista Taifasuri 897! La… taifas cu un mare actor de la Teatrul Mic: Cristi Iacob! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 897: interviu cu omul din spatele actorului Cristi Iacob. Un mare român, un mare creștin, de 30 de ani la Teatrul Mic. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop! Concurs nou!
25.08.2022 | 11:48
A aparut revista Taifasuri 897 La taifas cu un mare actor de la Teatrul Mic Cristi Iacob Editorial Fuego Concurs nou vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 897! La... taifas cu un mare actor de la Teatrul Mic Cristi Iacob! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 897!

A apărut revista TAIFASURI 897! La… taifas cu un mare actor de la Teatrul Mic: Cristi Iacob! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 897 despre nevoia de echilibru.

„Am făcut acum câteva zile, pe 23 august, 46 de ani. Nu-i simt, nu-i percep și nici nu cred că au vreo importanță în economia vieții și a sufletului meu. Sunt doar o banală cifră, nici mică, nici mare, care adună experiențe și dorință de muncă și de a face lucruri extraordinare în continuare.

Răspund provocărilor de orice fel, am energie și sunt gata mereu să fiu la fel de puternic și luptător. Sunt un artist independent, care știe ce vrea, care muncește pentru fiecare parte a activității sale și care nu are deloc vanități, considerând că e loc pentru toată lumea sub soare.

N-am nici dorințe mărețe de la nimeni. Tot ce mi-aș dori ar fi ca lumea să…”

Ce și-ar dori FUEGO de la lume aflați numai din editorialul său din numărul 897 al revistei săptămânale TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

PLUS totul despre cartea „Confesiuni cu sufletul pe scena vieții”, lansată de FUEGO de ziua sa, 23 august, împreună cu un CD de colecție. Ce melodii veți găsi pe el, aflați numai din revista TAIFASURI 897! Care a apărut joi, 25 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 897

  • Un super-interviu dezarmant de… sincer cu marele actor Cristi Iacob. Culisele celor 30 de ani „împliniți”, la propriu și la figurat, la Teatrul Mic. Ce a vorbit cu colegul de platou Nicolas Cage sau cu „unchiul” Francis Ford Coppola, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 897!
ADVERTISEMENT

coperta 1 revista Taifasuri 897

  • Dieta „curată” cu care „Lebăda neagră” Natalie Portman s-a transformat într-o… luptătoare! Ce legătură are cu Ierusalimul și cu… România, cu spionajul și… AL Doilea Război Mondial aflați numai din revista TAIFASURI 897!
  • De ce este benefic somnul fără nicio… pijama, cămașă, tricou, maieu pe noi! Goi pușcă! Nici nu vă închipuiți ce avantaje are somnul în pielea goală! Aflați totul numai în revista TAIFASURI 897!
  • Sindromul Ierusalim, stare psihotică acută, tulburătoare, afectează sute de turiști în timpul petrecut în Orașul Sfânt. Cum se manifestă, cum îi afectează pe cei din jur, cât durează, cum se vindecă aflați numai din revista TAIFASUIRI 897!
  • Celebrități care și-ar fi dorit alte cariere, beneficiile jocurilor video pentru creier, ce sunt orașele… comestibile, cine ucide de 20 de ori mai mulți elefanți decât braconajul, ce avantaje au femeile care fac primul pas online într-o relație, ce efect imediat are injectarea corporală cu acid hialuronic – iată numai câteva alte subiecte incitante pe care vi le oferă revista TAIFASURI 897!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de dulciuri fără… zahăr, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 897!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 897 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 897!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT