Life

A apărut revista Taifasuri 898! Interviu de 10 cu Nadia de 10… din folclor! Nadia Duluman cântă și încântă! Editorial Fuego! Concurs nou, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 898: interviu de 10 cu Nadia de 10... din folclor! Nadia Duluman cântă și încântă! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop! Concurs nou! Numai în revista TAIFASURI 898!
01.09.2022 | 13:45
A aparut revista Taifasuri 898 Interviu de 10 cu Nadia de 10 din folclor Nadia Duluman canta si incanta Editorial Fuego Concurs nou retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 898! Interviu de 10 cu Nadia de 10... din folclor! Nadia Duluman cântă și încântă! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Le găsești pe toate numai în revista TAIFASURI 898!

A apărut revista TAIFASURI 898! Interviu de 10 cu Nadia de 10… din folclor! Nadia Duluman cântă și încântă! Editorial Fuego! Concurs nou, vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 898 despre viața… sa!

„Toată lumea mă întreabă despre viața mea. Îmi pare rău că trebuie să dezamăgesc curioșii, dar nu am deloc o viață așa cum o au toți ceilalți.

Nu am timp să mă bucur de multe, sunt oarecum prins în fiecare latură a activităților mele și deseori uit ce înseamnă cu adevărat să trăiești, să ai o zi liberă, fără telefon, în care să nu faci nimic sau să ieși cu prieteni la masă fără să te gândești la filmări, proiecte și altele.

Nu mă plâng când spun asta. Dar așa e viața mea. E într-o continuă lipsă de timp pentru adevăratele valori și bucurii mici. Dacă ar putea cineva, din suflet, să-mi ofere în dar…”

Ce și-ar dori FUEGO să primească în dar aflați numai din editorialul său din numărul 898 al revistei săptămânale TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 898

  • Super-interviu cu frumoasa și iubita interpretă de muzică populară Nadia Duluman! Care îmbină perfect folclorul autentic cu educarea copiilor și cu… actele de caritate! Cum reușește să facă față la atâtea activități nobile aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 898!
coperta 1 a revistei Taifasuri 898
Nu ratați o lectură incitantă și… eclatantă în cele 32 de pagini ale revistei TAIFASURI 898!
  • Cuplurile de celebrități care s-au despărțit doar pentru a se… împăca își dezvăluie motivațiile pentru o iubire mare, mare, dincolo de spațiu și… timp în revista TAIFASURI 898!
  • Misterele fascinante ale mărilor și oceanelor! Uluitoarele fenomene naturale „inexplicabile” sunt… explicate în revista TAIFASURI 898!
  • Totul despre ZOE, cea mai științifică dietă din lume, care nu… interzice, practic, nimic! Cum învățați copilul să adopte cu succes obiceiuri noi! Trucuri de dezvoltare a inteligenței emoționale! Marile realizări ale omenirii care s-au înfăptuit în urma unor… infracțiuni! Sunt doar câteva din subiectele incitante pe care le găsiți în revista TAIFASURI 898!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru cele mai populare preparate… africane! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 898!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 898 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI !

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 898!

ADVERTISEMENT

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă în plină recrudescență a ciudatei pandemii de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI în punctele de difuzare a presei, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

Două femei, găsite moarte într-un apartament din Bacău. Ce ipoteze iau în calcul...
Două femei, găsite moarte într-un apartament din Bacău. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii
Denis Alibec a câștigat 1.200.000 € fără să miște un deget
Denis Alibec a câștigat 1.200.000 € fără să miște un deget
Meseriile în care salariile din România au ajuns cât în Franţa sau Germania....
Meseriile în care salariile din România au ajuns cât în Franţa sau Germania. Atrag şi străini, care primesc chiar şi 7.000 de euro lunar
Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu...
Sarah Dumitrescu, superba fiică a Anamariei Prodan, apariţie ca o adevărată sirenă. Decolteu generos şi rochie mulată pe corp
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia...
Primele declarații ale lui Șerban Copoț și ale magicianului Robert Tudor, după bătaia de la iUmor. Cei doi se contrazic: 'Aștept întâlnirea cu producătorii' vs. 'Doamne, Maica Domnului!'
Academicianul Marius Peculea a murit la vârsta de 97 de ani. A construit...
Academicianul Marius Peculea a murit la vârsta de 97 de ani. A construit de la zero Uzina G, de importanță strategică pentru România
Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE...
Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE FOTO
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu,...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum de baie
Prima veste bună pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial...
Prima veste bună pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Reacția Regelui Charles când un turist din Oradea l-a sărutat pe obraji și...
Reacția Regelui Charles când un turist din Oradea l-a sărutat pe obraji și l-a îmbrățișat
SE SCHIMBĂ HARTA României?! Anunțul făcut în direct la TV: Am făcut un...
SE SCHIMBĂ HARTA României?! Anunțul făcut în direct la TV: Am făcut un proiect de lege
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!