Life

A apărut revista Taifasuri 912! Povestea fascinantă a marelui actor Amza Pellea, între Nea Mărin și Mihai Viteazul! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 912: povestea fascinantă a marelui actor Amza Pellea, între Nea Mărin și Mihai Viteazul! Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!
08.12.2022 | 12:07
A aparut revista Taifasuri 912 Povestea fascinanta a marelui actor Amza Pellea intre Nea Marin si Mihai Viteazul Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop 2022 concurs
A apărut revista Taifasuri 912! Povestea fascinantă a marelui actor Amza Pellea, între Nea Mărin și Mihai Viteazul! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu povestea fascinantă a marelui actor Amza Pellea, între Nea Mărin și Mihai Viteazul! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Cu condițiile noului concurs! Numai în revista TAIFASURI 912!

A apărut revista Taifasuri 912! Povestea fascinantă a marelui actor Amza Pellea, între Nea Mărin și Mihai Viteazul! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 912, despre multașteptatul Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Nu mai e foarte mult și vine Crăciunul, cu toate frumusețile lui, cu poleială, cu lucrurile interesante și agitația specifică și cu bucuria că ne alăturăm celor dragi, că auzim oameni pe care-i iubim, că mâncăm bine, colindăm sau privim lucruri și momente de suflet.

Nu știu cum îl așteaptă fiecare și cum priviți voi această perioadă, dar eu cred că este cea mai agitată și mai intensă perioadă a anului. Acum facem pregătiri, ne deschidem sufletul și iertăm, suntem mai calmi, încercăm să facem totul ca la carte, facem bilanțuri și ne fericim pe ritmuri de colinde și de melodii specifice. Nu e neapărat totul ideal, dar măcar este…”

Ce este sfântul Crăciun în sufletul lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 912 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 8 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 912. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Povestea fascinantă a vieții mult, mult prea scurte a imensului actor care a fost Amza Pellea, creatorul legendarului oltean get-beget Nea Mărin și al atâtor alte personaje impresionante din dramaturgia românească, de la Ipu din „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte” la Mihai Viteazul, de la  Manlache Preda din „Osânda” la Vlad Țepeș. Drumul lui prin această lume, iubiri și decepții, vârfuri și văi, implicarea familie Ceaușescu în destinul său – aflați-le pe toate numai din revista TAIFASURI 912!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 912
Nu ratați povestea fascinantă a unei vieți de film, dedicată filmului și scenei de marele actor Amza Pellea, în revista TAIFASURI 912!
  • „Sportul cu greutăți ajută la slăbit și creează forme frumoase. Bodybuilding-ul face femeia să se simtă mai sexy și mai încrezătoare în ea însăși”. Cine susține asta și cu ce argumente, foarte documentate, aflați numai din revista TAIFASURI 912!
  • Nici nu vă puteți imagina ce ciudățenii ascund în bagaje pasagerii avioanelor! Surprizele din geamantane cu care se confruntă personalul liniilor aeriene depășesc orice închipuire. Aflați din revista TAIFASURI 912 cum și cu ce încearcă unii pasageri să fenteze regulile stricte ale unei călătorii cu avionul. Este de-a dreptul șocant!
  • Știți ce este „autofagia”, curățenia celulară care prelungește viața? Dar cum să-l puneți pe… „Trebuie” la treabă în beneficul vostru? Sau cum e să ajungem să vedem porcul Mangalița doar la… Zoo? Cunoașteți „capcanele” unei succesiuni și ce drepturi aveți în acest caz? Ce mari vedete ale marelui ecran seamănă izbitor cu mari personalități istorice? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 912!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete turcești dulci! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 912!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 912 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și ciudatul virus COVID-19 mai apare când credeam că am scăpat de el, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume