Life

A apărut revista Taifasuri 915! „Nemuritorul” Sergiu Nicolaescu, 10 ani de dor… Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou!

Exclusiv în revista TAIFASURI 915, primul număr din 2023: povestea „Nemuritorului” Sergiu Nicolaescu la 10 ani de dor. Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop, concurs nou!
05.01.2023 | 12:28
A aparut revista Taifasuri 915 Nemuritorul Sergiu Nicolaescu 10 ani de dor Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs nou
A apărut revista Taifasuri 915! „Nemuritorul” Sergiu Nicolaescu, 10 ani de dor... Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou!
ADVERTISEMENT

A apărut primul număr din Anul Nou 2023 al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! povestea „Nemuritorului” Sergiu Nicolaescu la 10 ani de dor… Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Cu condițiile unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 915!

A apărut revista Taifasuri 915! „Nemuritorul” Sergiu Nicolaescu, 10 ani de dor… Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 915, despre Anul Nou 2023, cu speranțe, visuri, planuri…

ADVERTISEMENT

„Pornim de fiecare dată la drum cu speranțe maxime! Avem o mulțime de visuri, de planuri, dar parcă nu facem suficient ca să le ducem la bună îndeplinire.

Vrem să vină providența în viața noastră, dar nu mișcăm, de multe ori, nici măcar un deget. Cele bune se adună la cei care depun efort, care muncesc și care vor, cu tot dinadinsul, să-și ducă la bun sfârșit anumite țeluri, mai mari sau mai mici.

Îmi doresc ca acest 2023 să nu mai aducă, fără noimă, cu sine, instabilitate emoțională, probleme în lume și niciun fel de nesiguranță.

Îmi doresc ca noul an, cel în care am pășit, să fie doldora de frumusețe a sufletului, de realizări și de planuri îndeplinite. Eu unul vreau să…”

Ce vrea FUEGO să facă în Anul Nou 2023 aflați numai din editorialul său din numărul 915 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 5 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 915. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Trei pagini despre uriașa personalitate a cinematografiei românești care a fost Sergiu Nicolaescu. De ce a fost un copil-minune, cine i-a inspirat legendarul comisar Moldovan, ce mari vedete de la Hollywood au fost la un pas să joace în filmul său „Dacii”, întâlnirile cu Nicolae Ceaușescu, rolul său în „Revoluția” din decembrie 1989, marile sale iubiri – toate acestea plus multe alte „culise” din viața sa „de roman” le puteți afla doar din revista TAIFASURI 915!
ADVERTISEMENT

Sergiu Nicolaescu pe prima pagină revista Taifasuri 915

  • Elvis Presley, „Regele rock-and-roll-ului”, a… epuizat superlativele care i-au caracterizat cariera fabuloasă. În spatele orbitoarelor lumini ale scenei, avea pasiunile sale, ca orice om, mai mult sau mai puțin… dăunătoare. Era un gurmand, îi plăcea să mănânce anumite „combinații” culinare, îi plăcea să experimenteze orice i se părea inedit în domeniul vast al mâncărurilor de toate felurile. I-au fost dedicate numeroase „cărți de bucate” cu rețetele preferate. Aflați câteva dintre „deliciile” preferate ale lui Elvis Presley din revista TAIFASURI 915!
  • Sindromul Hikikomori, „dispariția tăcută” care izolează tot mai mulți tineri ce pierd contactul cu societatea. De la ce pornește cumplitul pericol și cum poate fi combătut, aflați numai din revista TAIFASURI 915!
  • Horoscopul anual pentru 2023, „anul credinței, al speranței și al viziunii”, pe larg, pentru fiecare zodie în parte, vi-l dezvăluie reputatul astrolog Mădălina Popescu exclusiv în revista TAIFASURI 915! Aflați ce vă aduc astrele în 2023 numai din revista TAIFASURI 915!
  • Predicțiile cutremurătoare ale lui Nostradamus și ale Babei Vanga ce vizează anul 2023, cele mai bizare premii Ig Nobel (știați că există așa ceva?!), care este culoarea anului 2023, cum afectează divorțul stăpânilor suflețelul prietenilor cu 4 lăbuțe, cum se tratează pisicile cu… diabet, ce boală cumplită, dincolo de afecțiunile virale de sezon, previne vaccinarea antigripală – aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 915!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 915!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în primul număr al din 2023 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 5 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și ciudatul virus COVID-19 mai apare când credeam că am scăpat de el, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT