Life

A apărut revista Taifasuri 916! Cele mai tari vacanțe VIP, de la Loredana la Inna, de la Smiley la Alex Velea! Editorial Fuego! Horoscop! Concurs nou!

Exclusiv în revista TAIFASURI 916: cele mai tari vacanțe VIP, cu vedete de la Loredana la Inna, de la Smiley la Alex Velea! Editorial Fuego! Horoscop! Concurs nou!
12.01.2023 | 12:37
A aparut revista Taifasuri 916 Cele mai tari vacante VIP de la Loredana la Inna de la Smiley la Alex Velea Editorial Fuego Horoscop Concurs nou
A apărut revista Taifasuri 916! Cele mai tari vacanțe VIP, de la Loredana la Inna, de la Smiley la Alex Velea! Editorial Fuego! Horoscop! Concurs nou!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 916! Cu un nou editorial FUEGO! Cu trei pagini din vacanțele VIP ale vedetelor din showbiz, de la Loredana Groza la Inna, de la Smiley și Gina Pistol la Alex Velea și Antonia! Cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Cu condițiile unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 916!

A apărut revista Taifasuri 916! Cele mai tari vacanțe VIP, de la Loredana la Inna, de la Smiley la Alex Velea! Editorial Fuego! Horoscop! Concurs nou!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 916, despre Angelica Stoican, „perla Mehedințiului”.

ADVERTISEMENT

„Iubesc să scriu despre oamenii pe care îi admir și care îmi oferă lecții atunci când ne vedem. Nu o fac din obligație sau pentru că aș face bucurii cuiva, ci pentru simplul fapt că mi se pare o datorie față de voi, cititorii mei, să vă spun ce mă emoționează, ce mă uimește și cine mă face pe mine să mă înclin, cu toată admirația.

Una dintre aceste persoane este simbolul Mehedințiului, doamna Angelica Stoican. Rar mi-a fost dat să văd atâta emoție într-o mână de om, de altminteri de fier, care a crescut două fete talentate, Niculina și Adriana și care a luminat cu glasul și priceperea sa munții și ținuturile pe care le poartă drept căpătâiul existenței sale luminoase.

Orice discuție cu domnia sa este…”

Ce este orice discuție cu îndrăgita interpretă de folclor adevărat Angelica Stoican, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 916 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 12 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 916. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Ce vacanțe exotice au ales la începutul Anului Nou 2023 vedetele din România aflați numai din revista TAIFASURI 916! Gina Pistol și Smiley, Antonia și Alex Velea, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Ștefania și Speak, Loredana Groza, Inna, Anca Țurcașiu, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu și multe alte „nume grele” din showbizul autohton își dezvăluie momentele de relaxare din alte zări de soare pline numai în revista TAIFASURI 916!
ADVERTISEMENT

pagina 1 revista Taifasuri 916

  • „Avatar: Calea apei” zguduie recorduri de vizionări și încasări! La 14 ani de la primul său film „Avatar”, James Cameron dă lovitura cu continuarea aventurilor lui Jake Sully și iubitei sale Neytiri din neamul Na’vi. Ce efecte speciale nemaivăzute puteți… vedea în noua seria „Avatar”, ce promite regizorul canadian pentru „Avatar” 3 și 4, cât a trebuit să-și țină respirația sub apă Kate Winslet, cum caracterizează Sigourney Weaver superba poveste din adâncuri și alte „culise” ale imensului succes care este deja „Avatar: Calea apei”, aflați numai din revista TAIFASURI 916!
  • Ce expoziție cu creațiile fantastice a doi uriași pictori mondiali despre dezastrele războiului puteți vedea la Castelul Cantacuzino din Bușteni și până când, aflați numai din revista TAIFASURI 916!
  • Ce puteți face cu pungile de cadouri de Crăciun, ce alimente nu trebuie congelate niciodată, ce „exerciții” sunt extrem de importante în atacurile de panică, care sunt cele mai periculoase 3 boli pentru o femeie gravidă, gesturile neașteptate, salvatoare de vieți ale unor… porci eroi, plus alte și alte subiecte incitante puteți citi numai în revista TAIFASURI 916!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS horoscop,PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 916!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 916! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 12 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT