Life

A apărut revista Taifasuri 917! Interviu cu Daniel Nuță, alias Vlad Dracul din serialul „Mohamed vs Vlad”! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „Ura… Taifasuri îți plătește factura”!

Revista TAIFASURI 917: interviu cu Daniel Nuță, Vlad Dracul din serialul „Mohamed vs Vlad”! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „Ura... Taifasuri îți plătește factura”!
19.01.2023 | 14:09
A aparut revista Taifasuri 917 Interviu cu Daniel Nuta alias Vlad Dracul din serialul Mohamed vs Vlad Editorial Fuego Castigatorii concursului Ura Taifasuri iti plateste factura
A apărut revista Taifasuri 917! Interviu cu Daniel Nuță, alias Vlad Dracul din serialul „Mohamed vs Vlad”! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „Ura... Taifasuri îți plătește factura”!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 917! Un nou editorial FUEGO! Trei pagini de super-interviu cu Daniel Nuță, interpretul lui Vlad Dracul din serialul-fenomen „Mahomed vs Vlad”, sezonul 2 din „Ascensiunea imperiilor: Otomanii” de la Netflix. Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop! Câștigătorii concursului „Ura… TAIFASURI îți plătește factura”! Numai în revista TAIFASURI 917!

A apărut revista TAIFASURI 917! ! Super-interviu cu Daniel Nuță, alias Vlad Dracul din serialul-fenomen „Mohamed vs Vlad”! Editorial Fuego! Rețete! Horoscop! Câștigătorii concursului „Ura… TAIFASURI îți plătește factura”!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 917, despre sinceritate.

ADVERTISEMENT

„Îmi e greu uneori să spun lucrurilor pe nume, de teama a nu deranja, de frica adevărului meu, poate că nu cel corect. Oamenii nu știu cu exactitate cum stă treaba cu sinceritatea și de asta de multe ori pierim pe «propria limbă».

Dar eu consider că acest risc trebuie asumat și cu orice preț plătit, chiar și cel al contestării și al supărării, trebuie să fim sinceri.

S-a uitat cum e cu asta și mulți preferă falsitatea, acele vorbe frumoase și lingușitoare folosite doar pentru că fiecare are un interes ascuns în fața altcuiva.

Chiar dacă e greu uneori, eu prefer să mi se spună în față răspicat că am greșit, cu argumente, decât să mi se poleiască „portrete” mărețe, dar false. Prefer…”

Ce preferă FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 917 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 19 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 917. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un amplu interviu cu Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe Vlad Dracul – noi, românii, îl preferăm sub numele istoric de Vlad Țepeș – în „Mahomed vs Vlad”. Serialul-fenomen difuzat în peste 200 de țări pe Netflix, sezonul 2 din epopeea „Ascensiune imperiilor: Otomanii”. Cum a ajuns Daniel Nuță în „armura” lui Vlad Țepeș, cum este în viața din spatele reflectoarelor, ce mari actori i-au fost model și profesor, în ce piese și alte filme îl puteți vedea, aflați numai din revista TAIFASURI 917!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 917
Exclusiv în revista TAIFASURI 917: interviu cu Daniel Nuță, Vlad Dracul din serialul „Mohamed vs Vlad”! Editorial Fuego! Câștigătorii concursului „Ura… Taifasuri îți plătește factura”!
  • Tom Hiddleston, personajul negativ Loki din serialul „Răzbunătorii”, dezvăluie în revista TAIFASURI 917 cum se menține în formă. Aflați „secretele” actorului educat la Universitatea Cambridge și Academia Regalș de Artă Dramatică pentru a-și păstra un fizic atletic de invidiat!
  • Ce ne aduce anul 2023, an universal sub dominația importantului număr inspirațional-spiritual 7 pentru că 2+0+2+3=7, aflați de la cunoscutul numerolog Nelu Vicleanu, în două pagini de predicții amănunțite, numai în revista TAIFASURI 917!
  • Călătorii stranii în… trecut și viitor! Transportați în alte timpuri de la câteva minute la câteva… zile! Mărturii ale „supraviețuitorilor” acestor fenomene inexplicabile! Aflați cât de reale au fost aceste „alunecări temporale” ce țin de ireal numai din revista TAIFASURI 917!
  • Ce urmări au reacțiile Maillard declanșate de o… friptură la grătar, câți ani de închisoare a hotărât un guvern european pentru vinovații de cruzimi față de animale, ce înseamnă sistemul alternativ de învățământ Reggio Emilia, unde vă puteți caza pe… culmile turismului: în corturi suspendate la 100 de metri de sol – aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 917!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete tradiționale portugheze, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 917!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 917 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 19 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI! Plus lista cu câștigătorii concursului „Ura… TAIFASURI îți plătește factura”!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT