Life

A apărut revista Taifasuri 918! Tezaurul folcloric etern Marioara Murărescu. Culisele controversatelor filme Teambuilding și Romina, VTM. Editorial Fuego

Revista TAIFASURI 918: Tezaurul folcloric Marioara Murărescu. Culisele controversatelor filme de succes Teambuilding și Romina, VTM. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs.
26.01.2023 | 11:18
A aparut revista Taifasuri 918 Tezaurul folcloric etern Marioara Murarescu Culisele controversatelor filme Teambuilding si Romina VTM Editorial Fuego
A apărut revista Taifasuri 918! Tezaurul folcloric etern Marioara Murărescu. Culisele controversatelor filme Teambuilding și Romina, VTM. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 918! Un nou editorial FUEGO. Amintiri exclusive despre eternul tezaur folcloric Marioara Murărescu. Culisele marilor succese… controversate „Teambuilding” și „Romina, VTM”. Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop. Câștigătorii concursului „Ura… Taifasuri îți plătește factura”. Numai în revista TAIFASURI 918!

A apărut revista TAIFASURI 918! Tezaurul folcloric etern Marioara Murărescu. Culisele controversatelor filme Teambuilding și Romina, VTM. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 918, despre felul în care poți să ai… lumea la picioare!.

ADVERTISEMENT

„Mereu am mers pe ideea că oamenii trebuie să facă numai ce le place și ce știu mai bine. Atunci când te apuci de ceva față de care ai un sentiment de entuziasm, determinarea e alta și lucrurile prind o altă formă, mult mai deplină.

Asta indiferent de domeniul de activitate al fiecăruia, pentru că orice tip de muncă, de creație, de dăruire, este nobil și lasă în urma sa ceva notabil, fie că vor unii să recunoască sau nu asta.

Cred în puterea viselor și mai cred că atunci când iubești visul cu tot sufletul, acesta ajunge să se îndeplinească. Așa e în cazul meu. Eu am și am avut…”

Ce a avut, ce are și acum FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 918 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 26 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 918. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Marioara Murărescu a urcat la stele în urmă cu 9 ani. Amintiri și dezvăluiri în exclusivitate despre imensul tezaur folcloric gândit, creat, adunat și lăsat tuturor românilor de Marioara Murărescu, strânse cu emoție de la fiul ei, Petru, și de la mari voci din folclorul nostru autentic, Mioara Velicu, Veta Biriș, Steliana Sima sau Constantin Enceanu, numai în revista TAIFASURI 918!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 918
Nu ratați revista TAIFASURI 918! Subiecte incitante pentru o lectură fascinantă!
  • Filmele „Teambuilding” și „Romina, VTM” au înregistrat vizionări și încasări record în acest început de an 2023. Atât la cinematografe, cât și pe Netflix. Culisele din spatele acestor pelicule de mare succes și mari controverse, direct de la protagoniști, de la Micutzu Cosmin Nedelcu și BRomania Matei Dima la Nicole Cherry și Selly,numai în revista TAIFASURI 918!
  • Horoscopul chinezesc pentru 2023! Anul Iepurelui de Apă aduce aventuri amoroase, dar, atenție!, și… cheltuieli! Nefondate! Ce aduce anul 2023 pentru Șobolani, Bivoli, Tigri, Iepuri, Dragoni, Șerpi, Cai, Oi, Maimuțe, Cocoși, Câini sau Mistreți, aflați numai din revista TAIFASURI 918!
  • „Cântecul gintei latine”al lui Vasile Alecsandri a câștigat primul premiu internațional pentru literatura românească, în 1878. Ce cupă a primit, unde, cu ce prilej și, mai ales, unde puteți să o vedeți, aflați numai din revista TAIFASURI 918!
  • Ce este masajul balinez sau dieta Ray Peat, cum se mută îngrijirea sănătății în… metavers, cu ce mare risc se asociază arsurile stomacale, sfaturi pentru purtarea corectă a… sutienului, ce vaccinuri sunt obligatorii pentru a ne feri animăluțele de companie de boli grave, aflați numai din revista TAIFASURI 918!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete cu carne de pasăre, de pregătit în… câșlegi, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 918!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 918 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 26 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI! Plus lista cu câștigătorii concursului „Ura… Taifasuri îți plătește factura”!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT