Life

A apărut revista Taifasuri 919! Secretul frumoasei Paula Seling! Editorial Fuego! Dușmănii de… vedete! Rețete, horoscop, concurs!

A apărut revista TAIFASURI 919! Secretul care a schimbat viața frumoasei Paula Seling acum 6 ani! Editorial Fuego! Dușmănii incredibile între... vedete! Rețete, horoscop, concurs.
02.02.2023 | 12:04
A aparut revista Taifasuri 919 Secretul frumoasei Paula Seling Editorial Fuego Dusmanii de vedete Retete horoscop concurs
A apărut revista TAIFASURI 919! Aflați secretul care a schimbat viața frumosei Paula Seling acum 6 ani! Chiar de la îndrăgita artistă! Citiți un nou editorial FUEGO. Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs nou!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 919! Aflați secretul care a schimbat viața frumosei Paula Seling acum 6 ani! Chiar de la îndrăgita artistă! Citiți un nou editorial FUEGO. Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs nou. Numai în revista TAIFASURI 919!

A apărut revista Taifasuri 919! Aflați secretul care a schimbat viața frumoasei Paula Seling acum 6 ani! Chiar de la ea! Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 919, cu îndemnul său „Uită-te la mine!”.

ADVERTISEMENT

„Sunt omul căruia îi place enorm să râdă. Lumea din jur, anumite situații, tristețile și chiar dramele puternice pot fi salvate cu un strop de umor.

Și cred că nu e nici greu și nici imposibil să fim pozitivi, veseli și să privim la ce trăim ca și cum am mai pune permanent o fisă în tonomatul cu seninătate. Eu unul așa mi-am construit viața până acum și așa o voi face și până acum.

Nu mă las înfrânt de nicio suferință. Am momente în care parcă aș renunța la muzică, la ce fac, momente în care e greu și n-aș vrea să mă ridic din pat și să-mi onorez anumite angajamente. Dar îmi dau seama că viața e…

Cum este viața în Universul lui FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 919 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 2 februarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 919. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Născută chiar în ziua de Crăciun a anului… nu contează care… frumoasa Paula Seling a ajuns la 25 de ani de carieră pe marile scene ale lumii. Aflați din interviul acordat revistei TAIFASURU 919 culisele vieții sale din spatele scenei și, în special, secretul care i-a schimbat trăirea de zi cu zi  acum 6 ani! Și care a fost cel mai greu an din destinul ei… Numai în revista TAIFASURI 919!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 919
Aflați secretul care i-a schimbat viața frumoasei Paula Seling în urmă cu 6 ani! Numai din revista TAIFASURI 919!
  • Nici nu v-ați putea închipui la ce pericol expune lucrul neplătit pe femeile casnice! Aflați din revista TAIFASURI 919 la ce afecțiune sunt vulnerabile doamnele care sunt „înhămate” numai la treburile din casă, care se consumă între pereții căminului, chiar dacă această activitate este în beneficiul familiei.
  • Relațiile amoroase la serviciu sunt… inevitabile? Aflați răspunsul la această spinosă întrebare numai din revista TAIFASURI 919! Argumentat de experți în resurse umane și psihologi. Veți avea o mare surpriză!
  • Vedetele de la Hollywood, chiar dacă au jucat împreună în filme de succes în care s-au… iubit, în realitatea nu se… suferă! Aflați din revista TAIFASURI 919 tensiunile de pe platourile de filmare, rivalitățile și disputele dintre mari actrițe și actori! Veți avea… mari surprize!
  • Moda senzațională pentru Seniori creată de… inteligența artificială, ce sunt siturile Ramsar, în care trăiesc 40% dintre animalele și plantele din lume, ce este „tunelul cu infraroșu” care reduce semnificativ greutatea corporală sau cum apare chistul Baker din spatele genunchiului, ce este proiectul „Capace cu suflet” – toate acestea le puteți afla din revista TAIFASURI 919!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete corsicane din copilăria lui… Napolean Bonaparte, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 919!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 919 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 2 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT