Life

A apărut revista Taifasuri 920! Dezvăluiri cutremurătoare din viața chinuită a lui Gil Dobrică. Editorial Fuego, CD, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

A apărut revista TAIFASURI 920! Dezvăluiri cutremurătoare din viața chinuită a lui Gil Dobrică. Un nou editorial Fuego. Nu rata CD-ul! Rețete, horoscop, concurs!
09.02.2023 | 12:42
A aparut revista Taifasuri 920 Dezvaluiri cutremuratoare din viata chinuita a lui Gil Dobrica Editorial Fuego CD secrete de vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 920! Dezvăluiri cutremurătoare din viața chinuită a lui Gil Dobrică. Editorial Fuego, CD, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 920! Cu dezvăluiri cutremurătoare din viața chinuită și prea scurtă a lui Gil Dobrică. Citiți un nou editorial FUEGO! Noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Și CD! Numai în și cu revista TAIFASURI 920!

A apărut revista Taifasuri 920! Dezvăluiri cutremurătoare din viața chinuită și prea scurtă a lui Gil Dobrică. Editorial Fuego, CD, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 920 despre… motorul vieții! Care este motorul vieții, aflați în continuare, din rândurile care urmează!

ADVERTISEMENT

„Luna aceasta poate fi numită cu ușurință luna iubirii. Nu neapărat pentru că ar fi notat asta pe undeva sau pentru că am avea mai multe celebrări ale dragostei cu date specifice, ci pentru simplul fapt că plutește în aer o stare de bine care nu vine din altă parte decât de la iubirea pe care o avem în suflete.

Mulți evită să vorbească despre asta. Eu cred că motorul lumii este iubirea. Omul e creat din iubire și ajunge să crească, să se dezvolte, să plutească, să se căznească și să se înalțe, să plângă sau să râdă, având ca ingredient principal tot acest sentiment plin de pasiune, care naște în noi tot felul de patimi.

Ne iubim pe noi și pe cei de lângă noi, familie, prieteni, apropiați. Iubim lumea, iubim tabieturile, iubim să iubim. Și cred eu că…

Ce crede FUEGO despre iubire, pe care o numește „motorul vieții”, aflați numai din editorialul său din numărul 920 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 9 februarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 920. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Gil Dobrică, Ray Charles al României, avea o voce inconfundabilă, un timbru răgușit, inconfundabil. Succesul în cariera sa muzicală a venit multe greutăți și sacrificii în viața din spatele reflectoarelor. Aflați din revista TAIFASURI 920 cum și cât s-a chinuit Gil Dobrică până când „Hai acasă!” a ajuns șlagăr mondial!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 920
Nu ratați revista TAIFASURI 920 că nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!
  • Alexandra Ușurelu este o apariție inedită pe scenele din România. Deși muzica ei nu este „comercială”, are mii de fani și în țară, și în străinătate, iar spectacolele sale au un concept unic. A cântat cu Vunk, cântă de 9 ani cu Mircea Vintilă… descoperiți o artistă sensibilă, dar puternică, inedită, surprinzătoare într-un interviu „altfel”, numai în revista TAIFASURI 920!
  • Celebrul Carnaval de la Veneția bucură lumea la început de februarie de nu mai puțin de… 861 de ani! 861 de ani de fascinație, de acrobații incredibile, de păpuși „umane”, costume strălucitoare, măști inedite, banchete, jocuri (inclusiv de… noroc!), muzică de toate genurile, dans dezlănțuit, valuri de… turiști! Intrați în atmosfera unică a Carnavalului de la Veneția prin… revista TAIFASURI 920!
  • Cunoscuta actriță italiană Ornella Muti este încă frumoasă și… sexi, fără nicio exagerare, și la 67 de ani! Cum reușește să-și mențină farmecul, senzualitatea, aura bunicuța cu doi nepoți de la trei copii, declarată „Cea mai frumoasă femeie din lume” în anul… 1994 (!), ce sfaturi, simple, dar eficace, dă tuturor femeilor care vor să se respecte, aflați din revista TAIFASURI 920!
  • Aveți de gând să vă căsătoriți în 2023? Dacă răspunsul este DA, apăi musai, cum zice ardeleanul, trebuie să aflați care sunt tendințele și recomandările experților pentru „Nunta de vis” pe car vi-o doriți! Găsiți tot ce v-ar putea interesa în revista TAIFASURI 920!
  • Sfaturi simple, dar eficace și pentru gingii sănătoase (mare atenție la necruțătoarea parodontoză!), cum pot fi tratate sindroamele anxioase cu terapia florală Bach, cum puteți să vă feriți de cancerul de colon cu ajutorul lactatelor, cum trebuie să fiți ca părinți pentru a vă bucura de copii echilibrați sau cum trebuie să hrăniți ceilalți „copii”, cei cu blăniță, pentru a le asigura sănătatea și a le prelungi viața, aflați numai din revista TAIFASURI 920!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete speciale cu… mentă! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 920!

PLUS CD! Nu uitați CD-UL! Cu cine? Cu ce? Veți afla și veți avea o surpriză când cumpărați revista TAIFASURI 920! N-o ratați! CD-urile marca TAIFASURI sunt deja o tradiție.

ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 920 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT