Life

A apărut revista Taifasuri 922! Ce spune „Vocea României” Iulian Nunucă! Editorial Fuego! CD de aur! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

A apărut revista TAIFASURI 922! Aflași ce spune „Vocea României” Iulian Nunucă! Un nou editorial Fuego. Nu rata un CD de aur! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
23.02.2023 | 15:00
A aparut revista Taifasuri 922 Ce spune Vocea Romaniei Iulian Nunuca Editorial Fuego CD de aur Secrete de vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 922! Ce spune „Vocea României” Iulian Nunucă! Editorial Fuego! CD de aur! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 922! Cu dezvăluiri din viața lui Iulian Nunucă, „Vocea României”. Citiți un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Și CD! De aur! Numai în și cu revista TAIFASURI 922!

A apărut revista TAIFASURI 922! ! Ce spune „Vocea României” Iulian Nunucă! Editorial Fuego! CD de senzație! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 922 despre marele poet patriot Grigore Vieru din „sora” Basarabia. Pe care îl consideră părintele său spiritual…

ADVERTISEMENT

„Nu mi-e foarte ușor să scriu despre părintele meu spiritual, Grigore Vieru… Legătura mea este mai presus de orice cuvânt aș putea așterne pe o coală de hârtie. Este dincolo, de vremi, de iarbă, de cântec sau vers.

Oricum, acolo îl păstrez mereu, în cântecul meu, în fiecare spectacol în care-l pomenesc și în care îi recit poemele. Mi-am făcut un țel, de ani buni, acela de a nu exista concert important, la scenă, în care să nu cânt ceva pe versurile sale. Iar oamenii reacționează formidabil, pentru că arta sa este iubită, apreciată, emoționează în continuare.

Nu mi-e ușor să scriu și pentru că retrăiesc de fiecare dată acei ani de aur în care l-am cunoscut, în care i-am fost discipol cumva și am străbătut împreună, braț la braț, cu sute de spectacole, toate Republica Moldova și parte din România. Era…”

Ce era Grigore Vieru, cum era Grigore Vieru aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 922 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 23 februarie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 922. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Iulian Nunucă este „Vocea României”! Fiu de lăutar, născut în satul Moțca din apropierea Pașcaniului, la cei numai 18 ani ai săi, știe foarte clar ce vrea să facă în viitor, cu viața sa și cu banii câștigați la „Vocea României”. Când și cum a început să cânte, ce cântă cu tatăl său, cum a ajuns de la Moțca pe scena de la „Vocea României, ce-i place să facă atunci când nu cântă, cine ste cântăreața inimii sale, aflați numai din super-interviul din revista TAIFASURI 922!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 922
Ascultați-l pe Iulian Nunucă, „Vocea României” într-un interviul exclusiv din revista TAIFASURI 922!
  • Frumoasa Halle Berry este, la 56 de ani, la fel de fermecătoare și… apetisantă ca în prima tinerețe. Cum reușește să se mențină în formă „Catwomen”, ce „leacuri minune” folosește, ce sport eminamente bărbătesc practică, aflați numai din revista TAIFASURI 922!
  • Marile trenduri ale modei 2023 sunt… reinterpretări ale trecutului! Moda este în evoluție continuă și… ciclică! Toate-s noi și vechi sunt toate! În timp ce, pe de-o parte, încearcă tot timpul să spargă tiparele, pe de altă poartă privește înapoi deloc cu mânie. Pentru inspirație prin reinterpretare, de la culori la croială și volum. Amănunte inspiraționale, numai în revista TAIFASURI 922!
  • Știți ce vitamine și minerale, când sunt deficitare în organism, cauzează probleme de… fertilitate? Sau cum acționează zahărul rafinat asupra ficatului? Dar de robotul… gelatinos ați auzit? Știți că porumbeii folosesc același sistem de învățare ca… inteligența artificială? Sau ce fenomen ciudat s-a întâmplat pe Insula Pisicilor cu felinele abandonate acolo? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 922!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete internaționale pentru micul dejun! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 922!

ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 922 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un CD de aur: „Dă, Doamne, să nu mai mor!”, muzică foarte bună de voie bună cu… Vali Vijelie!

Revista TAIFASURI v-a pregătit o surpriză: numai împreună cu acest număr, 922, vă oferă cel mai recent album semnat Vali Vijelie. Un CD de aur, în premieră națională, care include, evident, și hitul anului, care dă și numele albumului: „Dă, Doamne, să nu mai mor!”. Atenție: tiraj limitat!

CD Vali Vijelie
Nu ratați cel mai recent CD al lui Vali VIjelie! Numai cu revista TAIFASURI 922!

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT