Life

A apărut revista Taifasuri 923! Istoria impresionantă a „Cerbului de Aur”, festivalul-fenomen din Est care arăta ca-n Vest! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!

Revista TAIFASURI 923! Istoria impresionantă a „Cerbului de Aur”, festivalul-fenomen din Est care arăta ca-n Vest! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
02.03.2023 | 16:05
A aparut revista Taifasuri 923 Istoria impresionanta a Cerbului de Aur festivalulfenomen din Est care arata can Vest Editorial Fuego Retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 923! Istoria impresionantă a „Cerbului de Aur”, festivalul-fenomen din Est care arăta ca-n Vest! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 923! Cu istoria impresionantă  a „Cerbului de Aur”, festivalul-fenomen din Est care arăta ca-n Vest! Mari vedete internaționale au participat la festivalul de la Brașov. Aflați-le din revista TAIFASURI 923! Citiți un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Numai în revista TAIFASURI 923!

A apărut revista TAIFASURI 923! Istoria impresionantă a „Cerbului de Aur”, festivalul-fenomen din Est care arăta ca-n Vest! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI despre arta de a… tăcea! Da, tăcerea e sfântă, scrie FUEGO. Pentru că…

ADVERTISEMENT

„Există oameni care vorbesc mult și fără rost, care nu au noimă în idei și care ajung să fie enervanți. Există și cazuri în care fiecare frază e o judecată de valoare pertinentă, transmițând esență de cuvânt celor din jur. Apoi există oameni care reacționează la impulsuri și care nu mai prididesc în a oferi răzbunări verbale.

De asta uneori tăcerea-i sfântă. Ea poate reprezenta un răspuns, o reacție față de o acțiune sau o punere în scenă a bunului simț care te caracterizează.

Tăcerea e și un bun sfătuitor, pentru că îți dă timp de gândire, iar alteori te poate salva din situații mai puțin fericite, pe care nu le-ai vrea în ruptul capului să facă parte din viața ta. Tot cu tăcerea te poți alia și…”

Cu cine, cu ce, cum, când te poți alia în tăcerea sfântă, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 923 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 2 martie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 923. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Festivalul „Cerbul de Aur” a fost fereastra spre lumea întreagă a României. Ante și post decembriste. Un fenomen. Pretențioasa presă occidentală l-a numit „festivalul din Est care arată ca-n Vest!”. Mari vedete mondiale au participat la festivalul-concurs de la Brașov, în calitate de concurenți sau în recitaluri entuziasmante, transmise în direct în toată lumea. Care au fost acestea, cum a „curs” istoria celui mai mediatizat festival din „lagărul comunist”, aflați numai din revista TAIFASURI 923!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 923
Nu ratați o lectură fascinantă în revista TAIFASURI 923!
  • Aveți mare grijă cu regulile stricte, chiar rigide ale unei vieți sănătoase! Cu dietele, cu exercițiile din sala de fitness, cu mișcarea zilnică atât de lăudată. Atenție mare la drumul pretențios de la uniformizare la personalizare! Aflați adevărul din spatele unor comandamente ale vieții sănătoase numai din revista TAIFASURI 923!
  • Sunt celebri, sunt adulați, sunt urmăriți de întreaga lume, dar persoana cea mai importantă din viața lor rămâne… mama! Familia „de-acasă de la mama” este pentru acești mari artiști cea mai mare avere. Aflați numai din revista TAIFASURI 923 cine sunt marile staruri internaționale care sunt foarte, foarte apropiate de mamele lor!
  • Se împlinesc 142 de ani de la nașterea lui… Pinocchio! Celebra păpușă de lemn, cu viață, nas lung și farmec de ștrengar a fost sculptat de „padre Gepetto”, din inspirația scriitorului toscan Carlo Collodi. Știați, însă, că Pinocchio are și un „tată” venețian? Aflați din revista TAIFASURI 923 povestea unui sculptor și grafician care l-a recreat pe Pinocchio și l-a adus și în România!
  • Știți ce sunt tantrumurile și cum pun în pericol dezvoltarea normală, armonioasă a copiilor? Știți ce este anemia apalstică și la ce boală cumplită duce? Știți „trucurile” pentru a păstra legumele și fructele proaspete mai mult timp în frigider? Știți care sunt cele mai impresionante sculpturi verzi, naturale din lume? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 923!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete… arctice! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 923!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 923 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 2 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului coronavirus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT