Life

A apărut revista Taifasuri 924! Cu o tornadă de… râsete: Anisia Gafton! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Taifasuri 924!

Revista TAIFASURI 924 vă oferă un superinterviu cu o tornadă de râsete: Anisia Gafton, Șefa comediei, Regina junglei! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
09.03.2023 | 17:19
A aparut revista Taifasuri 924 Cu o tornada de rasete Anisia Gafton Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs Taifasuri 924
Revista TAIFASURI 924 vă oferă un superinterviu cu o tornadă de râsete: Anisia Gafton, Șefa comediei, Regina junglei! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 924! Interviu cu o tornadă de râsete, și la propriu, și la figurat, cu Anisia Gafton, supranumită „Șefa Comediei” sau „Regina junglei”. Un nou editorial FUEGO vă așteaptă să-l savurați! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Numai în revista TAIFASURI 924!

A apărut revista TAIFASURI 924! Cu o tornadă de… râsete: Anisia Gafton, șefa comediei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 924 despre marele poet patriot moldovean Nicolae Dabija.

ADVERTISEMENT

„Acum doi ani, pe vremea asta, eram la Buzău, pe scenă, în cadrul concertului meu, în pandemie, cu jumătate de sală ocupată de oameni cu măști, distanțați legal.

Primeam atunci vestea că Nicolae Dabija, pe care-l auzisem cu doar câteva zile înainte și ne văzusem cu doar o lună mai devreme, este grav bolnav de Covid. Intubat… Am început să plâng pe scenă, ca un copil, în fața oamenilor…

Ziua următoare primeam vestea tragică a plecării sale într-o lume cu siguranță mai bună. Nu-l voi uita pe Nicolae Dabija. Dincolo de toate meritele sale, de poeziile geniale, de romane, de simplitatea și modestia sa, Nicolae te purta pe palme mereu și te inspira. A fost genul…”

Ce gen de om genial, permiteți jocul de cuvinte, a fost Nicolae Dabija aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 924 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 9 martie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 924. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Anisia Gafton. Șefa comediei. Regina junglei. Câștigătoarea reality-show-lui „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. S-a „scos” la „Te cunosc de undeva” cu o voce impresionantă. Premiul de originalitate la „Românii au talent”. Pentru că are talent! Talentul de a-i face pe oameni să râdă. O femeie ce se descurcă de minune într-o lume a bărbaților: stand-up comedy. Bogăția asta de personalitate o puteți descoperi într-un super-interviu cu un… taifun de râsete, numai în revista TAIFASURI 924!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 924

  • Frumoasa și apetisanta actriță Salma Hayek are o relație special cu… animăluțele ei de companie! Care sunt acestea, ce specii și… specimene au acces până și în… patul superbei mexicance super-sexy, aflați numai din revista TAIFASURI 924!
  • Apropo de animale e companie… Știți ce legătură extrem de importantă au acestea cu sănătatea oamenilor? Mai ales după o anumită vârstă a acestora… Aflați aspecte neașteptate despre prietenia dintre om și prietenii săi necuvântători numai din revista TAIFASURI 924!
  • Regi și regine cu… mutații, „secretele” unui design interior minimalist pentru confortul dumneavoastră, cum traduce inteligența artificială parfumurile prin… culori, unde sunt cele mai spectaculoase păduri de pe Pământ, legătura impresionantă dintre Adam, primul om și jertfirea pe cruce a Mântuitorului – toate acestea și multe altele puteți afla numai din revista TAIFASURI 924!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete savuroase de supe… energizante! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 924!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 924 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT