Life

A apărut revista Taifasuri 925! Super-interviu exclusiv cu „golanul” Vlad Gherman! Editorial Fuego! CD surpriză! Rețete, horoscop, concurs!

A apărut revista TAIFASURI 925! Interviu exclusiv cu „golanul” Vlad Gherman! Un nou editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete inedite, horoscop, concurs! Nu ratați un CD surpriză!
16.03.2023 | 11:11
A aparut revista Taifasuri 925 Superinterviu exclusiv cu golanul Vlad Gherman Editorial Fuego CD surpriza Retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 925! Super-interviu exclusiv cu „golanul” Vlad Gherman! Editorial Fuego! CD surpriză! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 925! Cu dezvăluiri din viața „golanului” Vlad Gherman într-un super-interviu exclusiv. Citiți un nou editorial FUEGO! Dragoste și secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Și CD surpriză! Numai cu revista TAIFASURI 925!

A apărut revista TAIFASURI 925! Super-interviu exclusiv cu „golanul” Vlad Gherman! Editorial Fuego! CD surpriză! Dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 925 despre încrederea în oameni, pe care o consideră baza unei lumi sănătoase.

ADVERTISEMENT

„A avea încredere în oameni, în vremurile pe care le trăim, este mai degrabă o provocare, decât o binecuvântare. Nu țin nicio prelegere cu privire la asta, dar mi se pare că se rănește foarte simplu, că e la îndemâna oricui să trădeze și că fiecare merge, din ce în ce mai mult, pe principiul greșit că orice pe lumea asta are un preț.

Eu nu cred că totul e de vânzare. Cred că încrederea în oameni, fie că o acorzi sau o primești, este ceva căruia nu îi poate fi atribuit o anumită valoare și nici nu se poate vinde. Știu că e foarte simplu să alegi uneori o cale mai ușoară sau mai convenabilă, știu că există situații imposibile, care par că nu au scăpare, dar niciodată nu se trădează omul de încredere.

Dacă nu construim relațiile inter-umane pe acest sentiment de bază, atunci totul se duce de râpă. Să știți că eu văd viața foarte simplu…”

Cum vede viața FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 925 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 16 martie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 925. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Vlad Gherman nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cunoscutul și iubitul actor lansat în serialul de mare succes „Pariu cu viața”, membru fondator al celebrului grup pop-rock „Lala Band”, are deja în CV roluri memorabile în seriale de mare audiență precum „Fructul oprit”, „Sacrificiul”, „Adela” și acum în producția de pe antena 1 „Lia – Soția soțului meu”. Amintiri din copilărie și adolescență, dezvăluiri din iubirile bine-cunoscute cu „fosta” Cristina Ciobănașu și „actuala” Oana Moșneagu, planuri, copii, căsătorii, bucurii, numai în super-interviul exclusiv din revista TAIFASURI 925!
ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 925
Nu ratați revista TAIFASURI 925 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Înfrumusețare la timpul prezent! Peelingul chimic vă asigură o piele mai sănătoasă, mai fină, cu aspect tineresc. Are efect de… lifting chirurgical! Toate amănuntele și, mai ales, unde puteți beneficia de un tratament specializat, aflați numai din revista TAIFASURI 925!
  • Aveți probleme cu glicemia? Vă „pândește” diabetul? Aflați din revista TAIFASURI 925 ce dulciuri puteți mânca în cadrul unei diete sănătoase și echilibrate. De la ananas la… grătar, la tort din brânză dulce de vaci!
  • Atenție la sindromul de șoc toxic! Este o afecțiune care vă poate amenința viața! Simptomele pot fi ușor confundate cu cele ale altor boli. Aflați din revista TAIFASURI 925 cum vă puteți păzi de necruțătorul sindrom de șoc toxic.
  • Surprinzătoarele case conice trulli din Italia, cele mai populare jucării pentru… pisici, destinul dramatic al lui Mihail Romanov, țar pentru… o zi, povestea demnă de un scenariul de film la Hollywood a actriței Michelle Yeoh, câștigătoare la 60 de ani a premiului Oscar – sunt numai câteva alte subiecte pe care le puteți savura în revista TAIFASURI 925!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete-surpriză cu… semințe de mac! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 925!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 925 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD SURPRIZĂ cu revista FANATIK 925!

Revista TAIFASURI v-a pregătit un cadou: numai împreună cu acest număr, 925, vă oferă un CD surpriză. Aflați cu cine la punctele de difuzare a presei, unde vă așteaptă începând cu 16 martie, revista TAIFASURI 925. Solicitați vânzătorului CD-ul surpriză! Dacă nu-l primiți, sunați la numărul de telefon 031/432.69.48. Atenție: tiraj limitat!

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT