Life

A apărut revista Taifasuri 929! Jorge dezvăluie visul care i-a spulberat… visul la Survivor! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista Taifasuri 929: Jorge dezvăluie visul care i-a spulberat... visul la Survivor! Plus editorial Fuego. Plus secrete de vedete, rețete inedite, horoscop, concurs!
13.04.2023 | 10:03
A aparut revista Taifasuri 929 Jorge dezvaluie visul care ia spulberat visul la Survivor Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 929! Jorge dezvăluie visul care i-a spulberat... visul la Survivor! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 929! Cu povestea incredibilă, dar adevărată a premoniției care i-a spulberat lui Jorge visul de a câștiga Survivor 2023. Un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. TAIFASURI 929!

A apărut revista Taifasuri 929! Cu povestea premoniției incredibile, dar adevărate care i-a spulberat lui Jorge visul Survivor! Editorial Fuego. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul dedicat de FUEGO în revista TAIFASURI 929 „minunatei Alina Sorescu”.

„Iubesc și apreciez oamenii cu voință, cu determinare, care înțeleg fenomenul artistic și care reușesc, pe propriile forțe, așa ca mine, să facă performanță, într-o nișă care vine pe o piață ce nu ne dă multe șanse de izbândă nouă, celor independenți.

Un astfel de om este minunata Alina Sorescu. Îndrăznesc să o numesc chiar un exemplu, pentru că este o mamă devotată și a transformat dragostea pentru copii într-o prelungire a activității sale, fiind de ani buni mentor pentru picii speciali care vor ajungă pe scenă și să strălucească. Alina este…”

Ce este, cum este Alina Sorescu în opinia lui FUEGO aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 929 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 13 aprilie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 929. Numai câteva dintr-o ofertă super-consistentă…

  • Experiența dură trăită de Jorge în jungla dominicană care a găzduit super-show-ul Survivor 2023, dezvăluită fără rezerve chiar de acesta. Aflați visul care i-a spulberat… visul de a câștiga pretențiosul concurs live numai din revista TAIFASURI 929!
coperta 1 revista Taifasuri 929
Nu ratați revista TAIFASURI 929 că nici nu știți ce pierdeți!
  • „Iron Man” se… topește după prietenii săi blănoși cu 4 lăbuțe! „Nu-mi imaginez viața fără animalele de companie pe care le-am salvat!”, spune cunoscutul actor, producător, scenarist, cântăreț și comedian american Robert Downey Jr. Care sunt norocoasele necuvântătoare, de unde și cum le-a salvat starul din „Sherlock Holmes”, aflați din revista TAIFASURI 929!
  • Revista TAIFASURI 929 vă oferă în Săptămâna Mare dinaintea Paștelui o multitudine de subiecte despre Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos: ce simbolizează ciocnirea ouălor, ce este „învierea a doua”, culisele celor mai emoționante filme pe care le puteți viziona de Paște, povestea unui obicei pe cale de dispariție: potcovitul ouălor, o vizită la cea mai mare colecție privată de ouă încondeiate din România – Muzeu Oului Vama – Bucovina, evenimentele muzicale de excepție care vă sunt oferite în zilele de Paște. Numai în revista TAIFASURI 929!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite pentru masa de Paște ale „colonelesei” Ecaterina Steriady, din prima carte de bucate românească, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 929!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 929 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Surpriza de Paște pe care v-o oferă revista TAIFASURI 929 împreună cu tradiționalul „Hristos a înviat!”

Revista TAIFASURI v-a pregătit o surpriză de Paște! Un cadou de suflet, din suflet! LA TOATE CHIOȘCURILE DE ZIARE, revista Taifasuri 929 este însoțită de o cartea de rugăciuni speciale pentru cea mai importantă perioadă din viața anuală a creștinătății.

ADVERTISEMENT

Iar abonații revistei TAIFASURI primesc în Săptămâna Mare un pandantiv sfințit cu Arsenie Boca! Abonați-vă la revista TAIFASURI ca să beneficiați de toate premiile oferite de revista TAIFASURI! Vedeți mai jos cum puteți să vă faceți acest… cadou!

Concurs! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această primăvară-iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

Colectivul revistei TAIFASURI vă urează din suflet un PAȘTE liniștit, cu sănătate și iubire, întru slava Învierii Mântuitorului Iisus Hristos!

ADVERTISEMENT