Life

A apărut revista Taifasuri 930! Super-interviu exclusiv cu Marian Olteanu – David Pribeag, „băiatu’ lu’ Tătuțu” din serialul „Clanul”. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista Taifasuri 930: super-interviu cu Marian Olteanu, David Pribeag, „băiatu’ lu’ Tătuțu” din serialul „Clanul”. Plus editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs!
20.04.2023 | 17:02
A aparut revista Taifasuri 930 Superinterviu exclusiv cu Marian Olteanu  David Pribeag baiatu lu Tatutu din serialul Clanul Editorial Fuego Retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 930! Super-interviu exclusiv cu Marian Olteanu – David Pribeag, „băiatu’ lu’ Tătuțu” din serialul „Clanul”. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 930! Polițistul rău cu intenții bune din serialul „Clanul”, polițistul David Pribeag, „băiatu’ lu’ Tătuțu”, adică actorul Marian Olteanu își dezvăluie scenariul vieții! Un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. TAIFASURI 930!

A apărut revista TAIFASURI 930! Super-interviu exclusiv cu Marian Olteanu, polițistul rău cu intenții bune David Pribeag, „băiatu’ lu’ Tătuțu” din serialul „Clanul”. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 930, semnal de alarmă intitulat sugesiv „Școala are nevoi”.

„De obicei evit să dau verdicte. Mi se pare că lumea se încadrează în prea multe reguli și tradiții, încât să mai fie nevoie ca și noi să ne dăm cu părerile, pe care mai apoi să le transformăm în certitudini. Dar chiar și așa, uneori mai simt nevoia să spun una și alta.

Și de vreo câteva săptămâni, toate paginile ziarelor și știrile televiziunilor povestesc despre cazuri halucinante petrecute în școli, despre elevi care înjunghie profesori, despre tineri care fac semne obscene și își bat joc de dascălii lor, filmând asta cu mare satisfacție.

Risc așadar să vă spun ce gândesc eu și cum văd lucrurile. Mi se pare că școala românească azi, în 2023, în ochii elevilor și a părinților, a ajuns…”

Ce a ajuns școala românească, altădată vestită în toată lumea pentru nivelul ei ridicat de formare a unor absolvenți temeinic pregătiți pentru viață, ce a fost și ce mai este școala românească, în opinia lui FUEGO, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 930 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 20 aprilie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 930. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • David Pribeag este polițistul rău cu suflet și intenții bune din apreciatul serial românesc „Clanul”, difuzat de Pro TV. „Băiatu’ lu’ Tătuțu” își dezvăluie scenariul vieții în revista TAIFASURI 930. De la primul rol: un… urs la… grădiniță, până la abandonarea unei promițătoare cariere de,… fotbalist! De la mutarea din Vasluiul natal în Bucureștiul mirajelor scenei, la cine ăi este cel mai mare critic și cine-i… iubita lui! Aflați totul despre actorul Marian Olteanu în super-interviul exclusiv din revista TAIFASURI 930!
coperta 1 revista Taifasuri 930
Nu ratați revista TAIFASURI 930 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Amănunte inedite, puțin știute din viața tumultoasă și prea scurtă a frumoasei Veronica Micle, muza blondă, „chip de înger, dar femeie”, mult iubită de poetul nepereche Mihai Eminescu. De la nașterea în familia unui voluntar din oastea lui Avram Iancu și fuga din Năsăudul natal în Moldova, la Târgu Neamț, de frica opresiunii autorităților maghiare, căsătorită la 14 ani, mamă la 16, iubita lui Mihai Eminescu la 22, plecată în cer după alesul inimii la 39, aflați romanul vieții sale numai din revista TAIFASURI 930!
  • Descoperiți în revista TAIFASURI 930 misterul fascinant al celui mai adânc hău de pe Pământ, Groapa Marianelor, abisul marin suprem, care, incredibil, dar adevărat, adăpostește… viață! Cum este posibil așa ceva într-un loc fără pic de lumină și cu o presiune de 1.071 de ori mau mare decât la suprafață, aflați numai din revista TAIFASURI 930!
  • Aflați din revista TAIFASURI 930 cum să evitați greșelile, erorile, capcanele ieșirii la pensie! Sau care este cea mai valoroasă Biblie de pe Pământ, celebră între alte Biblii celebre! Cum trebuie tratată cea mai frecventă formă de otită a prietenilor necuvântători cu care împărțiți casa, fie pisicuțe delicate sau ditamai câinii! La ce este ideal untul de cacao, nu consumat în prăjituri sau pe pâine, ci în afara… corpului! Trucurile scăderii în greutate fără… înfometare! Unde este în România noastră cea frumoasă o mirifică Deltă care nu este… Delta Dunării!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru cele mai gustoase salate de… cartofi! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 930!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 930 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT