Life

A apărut revista Taifasuri 931! Super-interviu exclusiv cu Ilinca Vandici, vedeta de la „Bravo, ai stil!”/Kanal D2! Editorial Fuego. Farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista Taifasuri 931: super-interviu exclusiv cu Ilinca Vandici, vedeta emisunii „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2. Plus editorial Fuego, rețete, horoscop, concurs!
28.04.2023 | 10:30
A aparut revista Taifasuri 931 Superinterviu exclusiv cu Ilinca Vandici vedeta de la Bravo ai stilKanal D2 Editorial Fuego Farmacia verde religie retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 931! Super-interviu exclusiv cu Ilinca Vandici, vedeta de la „Bravo, ai stil!”/Kanal D2! Editorial Fuego. Farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 931! Superba prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe al doilea Kanal D, Ilinca Vandici, își dezvăluie secretele reușitei în carieră și familie într-un super-interviu în exclusivitate pentru revista TAIFASURI. Un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. TAIFASURI 931!

A apărut revista Taifasuri 931 Super-interviu exclusiv cu Ilinca Vandici, vedeta de la „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 931 despre „Minunea de la nai – Mădălina Lupu”.

„Acum vreo 8 ani, la Pitești, înaintea unui spectacol de-al meu de la Teatrul «Alexandru Davila», loc în care-am fost angajat vreo 16 ani, mi-a fost prezentată o fată. Avea 11 ani, era timidă, plăpândă și ținea în mână un nai… care era stricat!

Mi-a cântat divin și de atunci am zis că voi face tot posibilul să ajut acest copil să meargă mai departe. Prin proiectul ART BY FUEGO, am sprijinit-o pe Mădălina Lupu, și-a luat un nai nou și de acolo parcursul ei a început să strălucească.

A mers alături de mine în trei turnee naționale, în multe evenimente și a evoluat frumos. Să vă spun ceva despre acest copil aparte. Mădălina Lupu este…”

Ce este, cum este și de ce l-a impresionat Mădălina Lupu pe FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 931 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 27 aprilie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 931. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Super-interviu exclusiv cu superba Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe recent lansatul cu mare… stil post TV Kanal D2. Ce îi place sofisticatei vedete, ba mai mult: ce o pasionează, ce o motivează, dar și ce superstiții are, ce o deranjează la concurentele de la „Bravo, ai stil!”, ce sfaturi are pentru tinerele care visează celebritatea, aflați numai din revista TAIFASURI 931!
coperta 1 revista Taifasuri 931
Nu ratați revista TAIFASURI 931 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Electrizanta interpretă a… Elektrei, Jennifer Garner, sfidează cei 51 de ani împliniți pe 17 aprilie printr-o siluetă de… 21 de ani și o energie debordantă. Cum reușește atât de îndrăgita și foarte… versatila actriță să se mențină într-o extraordinară formă de invidiat, aflați din revista TAIFASURI 931!
  • Cele mai stranii obiecte aflate în biblioteci și arhive întrec orice imaginație! Foi din… brânză, coada și cenușa… elefantului Dumbo, piele de cârtiță din… Războiul Civil american sunt doar câteva exemple. Aflați toate ciudățeniile lumii din revista TAIFASURI 931!
  • Știați că orașul antic descoperit lângă Turda este mai vechi decât… piramidele egiptene? Sau că schimbarea mentalității vă poate ajuta să scăpați de kilogramele în plus? Bănuiți care sunt semnele… nebănuite ale unei inteligențe peste medie? Dar regulile nescrise ale călătoriilor în străinătate le cunoașteți? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 931!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete din bucătăria… munților, de la locuitorii ținuturilor aflate la cea mai mare altitudine de pe Pământ! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 931!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 931 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT