Life

A apărut revista Taifasuri 932! Interviu exclusiv și… brutal de sincer despre „jungla” din teatru cu Tania Popa! Editorial Fuego. Farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista Taifasuri 932: Interviu Tania Filip, brutal de sincer, surprinzător, despre „jungla” din lumea teatrului! Editorial Fuego, religie, rețete, horoscop, concurs!
04.05.2023 | 16:12
A aparut revista Taifasuri 932 Interviu exclusiv si brutal de sincer despre jungla din teatru cu Tania Popa Editorial Fuego Farmacia verde religie retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 932! Interviu exclusiv și... brutal de sincer despre „jungla” din teatru cu Tania Popa! Editorial Fuego. Farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 932! Cu un interviu extraordinar, surprinzător, incredibil de sincer, chiar brutal de sincer cu actrița Tania Filip despre „jungla” din lumea teatrului. Cu un nou editorial FUEGO. Cu secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, religie, horoscop, concurs. Numai în revista TAIFASURI 932!

A apărut revista Taifasuri 932! ! Interviu exclusiv și… brutal de sincer despre „jungla” din teatru cu Tania Popa! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 932 despre… regrete!

„Mă gândesc deseori că avem atât de puțin timp pentru toate, că viața trece și că poate nu suntem suficient de conștienți sau de recunoscători pentru ce suntem, ce vrem să facem, pentru ce avem sau ce am putea face. Nu știu dacă asta înseamnă lamentare, exagerare sau introspecție forțată, dar știu sigur, din propria experiență, că acesta este primul pas către a regreta ceva.

Regretele nu sunt neapărat lucruri cu aspect negativ sau nostalgic. Ele sunt momente, oameni, fapte sau clipe care nu s-au întâmplat, pe care le-ai fi vrut altfel. Din nefericire, când ajungi să le vezi și să le înțelegi, este de multe ori, în majoritatea cazurilor, prea târziu. Oamenii văd regretele ca pe ceva ce nu mai poate fi îndreptat. Uite, eu văd…”

Cum vede FUEGO regretele, aflați numai din editorialul lui din numărul 932 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 4 mai la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 932. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un mega-interviu de 3 pagini, extraordinar, incredibil de sincer, chiar… brutal de sincer cu „rusoaica” Tania Popa despre „jungla” din lumea teatrului, despre viața de familie, despre relația cu soțul mai tânăr cu… 11 ani, despre cei doi copii din mariaje diferite, despre atelierul personal de croitorie, despre vacanțe, animăluțe de companie, planuri pentru 2023. Exclusiv în revista TAIFASURI 932!
coperta 1 revista Taifasuri 932
NU ratați revista TAIFASURI 932 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Paradisul exotic din… Albania! Ksamil, Bora Bora din inima Europei! Dacă vreți o vacanță deosebită, pe plaje exotice, cu mâncăruri tradiționale delicioase, ieftin față de alte destinații consacrate, într-un loc în care puteți ajunge cu mașina mai repede decât în… Grecia, citiți în revista TAIFASURI 932 ce este, unde este, de când este… satul Ksamil din Albania!
  • Cele mai așteptate filme ale verii 2023! Vară cu adevărat spectaculoasă din punct de vedere cinematografic! Tom Cruise în a șaptea „Misiune imposibilă”, Ryan Gosling este Ken din filmul dedicat mondialei… Barbie – aflați din revista TAIFASURI 932 cine este Barbie -, Susan Sarandon în SF-ul „Blue Beetle”, tot un SF fiind și „The Flash”, Harrison Ford și Antonio Banderas în decoruri impresionante și aventuri incredibile în „Indiana Jones 5” – sunt numai câteva dintre filmele ale căror „avancronici” le puteți citi în revista TAIFASURI 932!
  • Pentru orice cuplu care „arde” în focul iubirii: verighetele Tech care vă permit să ascultați de la distanță… bătăile inimii persoanei iubite, ce spun Demi Moore, Cameron Diaz și Brigitte Macron despre relațiile conjugale cu parteneri mult mai… tineri! Aflați totul din revista TAIFASURI 932!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de la… Palatul Buckingham! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 932!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 932 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 4 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT