Life

A apărut revista Taifasuri 933! Povestea tragică a lui Aurelian Andreescu, „Vocea” muzicii ușoare românești. Editorial Fuego. Religie. Rețete! Horoscop!! Concurs!!!

Exclusiv în revista Taifasuri 933: Povestea tragică a marelui cântăreț Aurelian Andreescu, „VOCEA” muzicii ușoare românești. Editorial Fuego, religie, rețete, horoscop, concurs!
11.05.2023 | 20:13
A aparut revista Taifasuri 933 Povestea tragica a lui Aurelian Andreescu Vocea muzicii usoare romanesti Editorial Fuego Religie Retete Horoscop Concurs
A apărut revista Taifasuri 933! Povestea tragică a lui Aurelian Andreescu, „Vocea” muzicii ușoare românești. Editorial Fuego. Religie. Rețete! Horoscop!! Concurs!!!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 933! Cu povestea tragică a vieții chinuite a marelui cântăreț Aurelian Andreescu, poreclit „Vocea”, simbol al muzicii ușoare românești, plecat dintre noi la numai 44 de ani… Cu un nou editorial FUEGO. Cu secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, religie, horoscop, concurs. Numai în revista TAIFASURI 933!

A apărut revista TAIFASURI 933! Povestea tragică a lui Aurelian Andreescu, „Vocea” muzicii ușoare românești. Plus editorial FUEGO, farmacia verde, religie, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 933 despre unul dintre numele reprezentative ale folclorului bănățean, Andreea Voica, fiica celebrei Nicoleta Voica.

„E o bucurie să scriu idei despre oamenii la care țin. Asta îmi oferă o satisfacție aparte și o fac doar pentru că simt nevoia ca să știți și voi că există nume care merită să fie luate drept exemplu, care n-au vanități și care pot sta oricând în față drept carte de vizită pentru domeniile lor de activitate.

Un astfel de artist este ANDREEA VOICA. O cunosc de ceva timp și fiecare întâlnire cu ea sau telefon la care ne auzim, îmi demonstrează că e un om cu picioarele pe pământ, un artist devotat, un suflet axat pe frumos și pe partea bună din oameni.

Andreea Voica este unul dintre numele reprezentative ale folclorului bănățean, vedetă de mică, călcând pe urmele mamei sale, celebra Nicoleta Voica. Dar uite că nu s-a oprit la acel statut, de «fata lui X». A crescut…”

Cum a crescut, ce a crescut, unde a crescut Andreea Voica, aflați numai din editorialul lui din numărul 933 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 11 mai la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite și incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 933. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Povestea tragică a vieții chinuite, mult, mult prea scurtă, de numai 44 de ani, a simbolului muzicii ușoare românești, Aurelian Andreescu. „VOCEA” excepțională, unică, inimitabilă, a „COPACULUI” plantat și crescut de „OAMENI, OAMENI” în „grădina casei mele”… Pe 12 mai ar fi împlinit 81 de ani dacă… Aflați acest „dacă” al unui destin nemilos, dar și dece a fost interzis „la televizor” de cenzura regimului Ceaușescu numai din revista TAIFASURI 933!
coperta 1 revista Taifasuri 933
Nu ratați revista TAIFASURI 933 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Impresionanta clinică subterană pentru „orfanii” necuvântători ai cumplitului război de cotropire lansat de psihopatul Vladimir Putin în Ucraina. Unde este, cine se ocupă de bietele animale asumându-și un mare risc, cum se feresc de bombardamentele sălbatice ale rușilor, aflați numai din revista TAIFASURI 933!
  • Ceremonia fastuoasă a încoronării Regelui Charles al III-lea a fost condusă de un prinț… român! Un descendent al vechilor familii boierești Bibescu și Ghica este comandantul Gărzii Irlandeze și a fost maestru de ceremonii la grandiosul eveniment al monarhiei britanice. Cum se numește, cum a ajuns într-o „funcție” atât de înaltă, ce legături mai păstrează cu „patria-mumă”, aflați numai din revista TAIFASURI 933!
  • Știți care sunt alimentele ce vă fac… foame? Sau care sunt simptomele glaucomului ce vă poate duce la orbire dacă nu-l tratați din timp? Sau ce este „mersul afgan”? Sau care sunt noile reguli de călătorie impuse de anul acesta de către companiile aeriene… animăluțelor de companie? Aflați toate acestea și multe, multe alte „secrete” numai din revista TAIFASURI 933!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de (și cu!) unt aromatizat, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 933!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 933 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT