Life

A apărut revista Taifasuri 935! Povestea vieții de… poveste a regretatului Benone Sinulescu! De unde-i vine… prenumele! Editorial Fuego. Secrete de vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!

Exclusiv în revista Taifasuri 935: de unde vine prenumele regretatului Benone Sinulescu și ce viață de poveste a avut! Editorial Fuego, religie, rețete inedite, horoscop, concurs!
25.05.2023 | 10:24
A aparut revista Taifasuri 935 Povestea vietii de poveste a regretatului Benone Sinulescu De undei vine prenumele Editorial Fuego Secrete de vedete Retete Horoscop Concurs
A apărut revista Taifasuri 935! Povestea vieții de... poveste a regretatului Benone Sinulescu! De unde-i vine... prenumele! Editorial Fuego. Secrete de vedete! Rețete!! Horoscop!!! Concurs!!!!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 935! Cu povestea vieții… de poveste a regretatului îndrăgit interpret de folclor autentic Benone Sinulescu. Aflați de unde-i vine… prenumele! Citiți un nou editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, religie, horoscop și concurs. Adică, pe scurt, revista TAIFASURI 935!

A apărut revista TAIFASURI 935! Povestea vieții de… poveste a regretatului Benone Sinulescu! De unde-i vine… prenumele! Plus editorial Fuego, farmacia verde, religie, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-manifest al lui FUEGO din revista TAIFASURI 935 despre fenomenul Rareș Prisăcariu – copilul cu suflet de poezie. Câștigătorul ultimei ediții a show-lui „Românii au talent”.

„Anul trecut, prin vară, a ajuns la mine pe telefon un filmuleț cu un puști de vreo 6 ani care recita cu foc și patos, cu implicare, un poem aparte de Mihai Eminescu. M-a cucerit pe loc.

Am făcut căutări, împreună cu echipa mea, și l-am găsit pe micuțul Rareș Prisăcariu la Botoșani. L-am invitat la emisiunea „Drag de România mea!” – care, apropo, a fost prima sa apariție televizată – unde a realizat un moment emoționant, recitând, cu simțire, scrisoarea mea adresată României.

Rareș Prisăcariu este un copil cu suflet de poezie, cu un talent unic, care primește o educație aleasă. Nu îndoctrinare! Dacă părinții lui au ales să-i ofere astfel de modele, e admirabil. Cine are dreptul să se împotrivească?

După apariția, lansare de la „Drag de România mea!”, pentru Rareș Prisăcariu a urmat…”

Ce a urmat și cum a urmat viața pentru Rareș Prisăcariu aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 935 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 25 mai la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 935. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Povestea vieții… de poveste a regretatului mare interpret de folclor autentic Benone Sinulescu,.. pentru că sintagma „Benone Sinulescu a murit” nu există pentru milioanele de admiratori ai săi… De la debutul într-un… copac la duetul generator de… bârfe cu Irina Loghin, de la spectacolele alături de Maria Tănase la „spectacolele” pentru familia Ceaușescu! Amintiri de aur, amintiri inedite, amintiri de suflet, amintiri și regrete, numai în revista TAIFASURI 935!
coperta 1 revista Taifasuri 935 Benone Sinulescu
Nu ratași o lectură captivantă cu revista TAIFASURI 935 că nici nu știți ce pierdeți dacă nu o citiți!
  • „Toată tinerețea mea s-a dus pe front”, oftează un fost telegrafist din Al Doilea Război Mondial, ajuns acum la venerabilă vârstă „rotundă” de 100 de ani. Aflați numai din revista TAIFASURI 935 cine este veteranul de excepție al Armatei Române, când a plecat la război și după câți ani s-a întors acasă, cum a trăit zguduitoarele zile ale luptelor pentru Stalingrad, ce a trebuit să facă după război ca să supraviețuiască!
  • Proaspătă ca o zi de primăvară, frumoasă și sexy, neschimbată din vremea când o interpreta pe Rachel din serialul-fenomen de mare succes „Prietenii mei”, Jennifer Aniston dezvăluie în revista TAIFASURI 935 de la cine primește „cea mai necondiționată formă de iubire”. Aflați cine sunt privilegiații din viața sa de zi cu zi numai din revista TAIFASURI 935!
  • Care sunt efectele reale, dezastruoase ale „vieții pe TikTok”, ce este dieta Energy Silhouette, ce efect rapid au dispozitivele pentru gimnastica facială, ce parte a corpului întăresc roșiile, la ce ajută infiltrațiile în genunchi, cum puteți a dormi în 10 secunde cu ajutorul „metodei militare”, cum se pun plintele – aflați toate acestea și multe alte subiecte incitante numai din revista TAIFASURI 935!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite cu linte, PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 935!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 935 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CONCURS! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă pe vremea asta schimbătoare, de iarnă-primăvară, bântuită de viroze pulmonare, ba chiar și de reminiscențe încăpățânate ale ciudatului virus COVID-19, care nu ne lasă când credeam că am scăpat de nebunie-pandemie… ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT