Life

A apărut ultima imagine cu Halyna Hutchins în viață. Ce probe noi au găsit anchetatorii pe platoul de filmare

Electricianul șef care făcea parte din echipa pentru filmul Rust a publicat ultima imagine cu Halyna Hutchins înainte ca aceasta să fie ucisă de Alec Baldwin. Serge Svetnoy face acuzații incredibile.
27.10.2021 | 23:37
A aparut ultima imagine cu Halyna Hutchins in viata Ce probe noi au gasit anchetatorii pe platoul de filmare
ADVERTISEMENT

Serge Svetnoy, electricianul șef care a făcut parte din echipa filmului Rust, a făcut dezvăluiri neașteptate.

De asemenea acesta a postat și ultima fotografie cu Halyna Hutchins înainte ca aceasta să fie împușcată accidental de Alec Baldwin.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, anchetatorii au anunțat că au adunat 600 de probe, iar printre acestea se află și gloanțe reale.

A apărut ultima imagine cu Halyna Hutchins în viață. Ce probe noi au găsit anchetatorii pe platoul de filmare

Noi dezvăluiri apar în cazul Halynei Hutchins. Șeful echipei de electricieni, Serge Svetnoy, face acuzații grave și arată cu degetul spre producătorii filmului Rust. De asemenea acesta a publicat și ultima imagine în care Halyna apare în viață înainte de a fi omorâtă accidental de Alec Baldwin.

ADVERTISEMENT

Serge Svetnoy a fost cel care a ținut-o în brațe pe Hutchins în ultimele momente.

“Da, am stat chiar lângă Halyna, umăr lângă umăr, în timpul acelei împușcături fatale, care i-a curmat ei viața și l-a rănit pe Joel Souza. Am ținut-o în brațe în timp ce ea era pe moarte. Sângele ei a fost pe mâinile mele.

Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu, prin ceea ce au trecut soțul ei Matt Hutchins, fiul ei Andros și actorul Alec Baldwin, căruia i s-a dat arma pe platoul de filmare. Trebuie să trăiască cu gândul că a luat viața unui om din cauza unor neprofesioniști.”, a scris Serge Svetnoy pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că nu ar fi avut loc un asemenea accident în cazul în care producătorii nu făceau economii și angajau persoane cu mai multă experiență.  

“Persoana care trebuia să verifice arma la fața locului nu a făcut acest lucru; persoana care trebuia să anunțe că o armă încărcată se afla pe platou nu a făcut acest lucru; persoana care trebuia să verifice această armă înainte de a o aduce pe platou nu a făcut-o. Iar rezultatul este moartea unui om.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că am avut profesioniști în fiecare departament, mai puțin în unul singur – departamentul care era responsabil cu armele.

Sub nicio formă o femeie de 24 de ani nu poate fi un armurier profesionist; sub nicio formă o prietenă de-a ei de aceeași vârstă, de la școală, din vecini, de pe Instagram sau mai știu eu de unde, nu poate fi un profesionist în acest domeniu

Uneori, pentru a face economii, angajezi oameni insuficient calificați în posturi complicate și periculoase, riscând astfel viața celorlalți. Înțeleg că trebuie să te bați pentru buget, dar nu poți permite ca așa ceva să se întâmple.(…)

Cu toții am iubit-o pe Halyna. Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul!”, a mai scris acesta.

Ce probe au adunat anchetatorii

Șeriful din Santa Fe a anunțat că au fost ridicate 600 de probe de pe platoul de filmare, inclusiv arma cu care a tras Alec Baldwin.

“Suspectăm că pe platoul de filmare existau mai multe gloanțe reale. Această anchetă este în desfășurare, așa că nu voi discuta cum au ajuns acolo, dar bănuim că existau. Acest lucru va fi stabilit când se va face testarea de către laboratorul criminalistic”, a spus șeriful din Santa Fe, Adan Mendoza”, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT