Life

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! În prima zi de Paști! Nu ratați un cadou de Paști! Sau editorialul lui Fuego!

30.04.2021 | 07:00
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Incepe Bingo Mania In prima zi de Pasti Nu ratati un cadou de Pasti Sau editorialul lui Fuego
ADVERTISEMENT

A apărut numărul 829 al revistei TAIFASURI! Cu ultimele amănunte despre BINGO MANIA, jocul pentru un Paște fericit și-n pandemie, cu un cadou cu har de marea sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos și cu editorialul de suflet al îndrăgitului Fuego.

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

ADVERTISEMENT

Iar în numărul revistei TAIFASURI din această săptămână, în afară de editorialul lui Fuego despre Sfintele Paști și despre o prezență-surpriză în emisiunea sa de duminică „Drag de România mea”, veți găsi TOTUL despre startul foarte, foarte apropiat al unui show incendiar, BINGO MANIA, în care veți putea câștiga premii fabuloase! Prima ediție, duminică, 2 Mai, prima zi de Paști!

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Începe BINGO MANIA! În prima zi de Paști! Nu ratați un cadou de Paști! Sau editorialul lui Fuego!

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul emoționant scris de Fuego în această săptămână despre Paștile copilăriei sale și cum s-a schimbat lumea de atunci încoace.

„Se spune că Paștele vine cu lumină, vine cu iertarea păcatelor și înseamnă un restart complet. Nu știu dacă e așa. Pentru mine, de mic copil, dincolo de orice altceva, perioada aceasta aduce liniștea în jur”

„Lumina zilelor astea nu e doar cea pe care-o aprindem, ci pur și simplu aceea care ne face să ne dăm seama că e nevoie de o resetare a lumii nu prin guvernanții ei, prin măsuri, reguli, măști sau vaccin, ci prin regândirea umană, a fiecăruia în parte”

„N-ar strica dacă viața n-ar mai fi îngrădită în principii uitate de lume și de sens, ci în bun simț. N-ar strica să nu ne mai batem joc de orice, să luăm în râdere totul sub pretextul de umor. N-ar strica, zic eu, să fim mai buni. Aici apare și Paștele. La capitolul bunătate!”

Întregul editorial, emoționant prin sinceritatea și profunzimea lui Fuego, îl puteți citi numai în numărul 829 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut în Joia Mare, 29 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România. Numai așa veți afla și ce invitat-surpriză are Fuego în ediția de duminică a emisiunii sale „Drag de România mea”, de la ora 15:00, pe TVR2.

ADVERTISEMENT

Trecem pandemia cu BINGO MANIA! Șanse mari de câștig cu bilete… ieftine! Premii de la zeci de mii de lei la autoturisme! Totul despre noul joc, numai în revista TAIFASURI!

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! BINGO MANIA este cel mai nou proiect de show cu premii din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, care să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând din prima zi de Paști, 2 Mai, de la ora 15:00, pe postul TV… aflați ce post de televiziune va fi gazda noului joc cu premii de premii BINGO MANIA numai din revista TAIFASURI 829!

ADVERTISEMENT

Cum numai din revista TAIFASURI 829 veți afla cum puteți să vă cumpărați bilete, cât costă acestea și cum veți câștiga pentru a vă face Sfânta Sărbătoare a Paștilor și mai… sărbătoare! Premiile „urcă” de la zeci de mii de lei la autoturisme!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii doar în revista TAIFASURI.

Revista TAIFASURI vă face un cadou de suflet, cu har de Paște! GRATUIT!

Se apropie una dintre cele două uriașe sărbători ale tuturor creștinilor ortodocși din lume, Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. TAIFASURI vă oferă un cadou de suflet, cu har de Paști…

32 de pagini despre „Rânduiala Sfintei Împărtășanii”, numai cu revista TAIFASURI 829! GRATUIT! Dumnezeu să vă binecuvânteze Sfintele Paști!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 829

  • Cum puteți scăpa de mahmureala… alimentară, trucuri pentru accelerarea digestiei – atenție că vin mesele copioase de Paști după cel mai lung post al anului! – puteți afla din revista TAIFASURI 829!
  • Super-interviu cu actorul-preot (sau preotul-actor, citiți și aflați cum e mai corect…) Ovidiu Cuncea. Pe scenă își arată darul, iar la Sfânta Liturghie lucrează cu… harul! Cum trăiește între scenă și biserică, între dramaturgie și Dumnezeu, cum poate sluji ambele pasiuni, aflați din revista TAIFASURI 829!
  • Descoperiri medicale epocale care au fost inițial… ridiculizate! Ce „experimente” care au întâmpinat la începuturile lor o înverșunată rezistență au ajuns borne ale reușitei în istoria medicinii, aflați din revista TAIFASURI 829!
  • Tatuajul… electronic! Explozie de culori vibrante, care se… schimbă de la un moment la altul! Totul despre această tendință majoră a anului 2021 puteți afla din revista TAIFASURI 829!
  • Lupii Albi, a opta „culoare” a rasei Ciobănesc German, sunt FA-BU-LOȘI! Cu majuscule! Cine i-a adus acum 21 de ani în România, unde îl puteți găsi, cum puteți lua acasă un adevărat prieten, foarte inteligent și loial, cu un comportament echilibrat, fără surprize neplăcute în… ADN, aflați din revista TAIFASURI 829!
  • Patru pagini de „Farmacia verde”, rețete inedite cu carne de ied pentru mesele din zilele de Paști, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 829 al revistei TAIFASURI!

coperta revista Taifasuri 829

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 829 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând din Joia Mare, 29 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

PLUS încă 32 de pagini, supliment GRATUIT despre „Rânduiala Sfintei Împărtășanii” necesare pentru curățirea sufletului de păcate înainte de Sfintele Paști!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite sub pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT