ADVERTISEMENT
Life

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu fabulos cu Virgil Ogășanu sau lista câștigătorilor la prima ediție Bingo Mania

Autor: Silviu Ghering | 07.05.2021 | 10:39
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu fabulos cu Virgil Ogășanu sau lista câștigătorilor la prima ediție Bingo Mania
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu fabulos al lui Virgil Ogășanu sau lista câștigătorilor la prima ediție Bingo Mania

A apărut numărul 830 al revistei TAIFASURI! Cu editorialul de suflet al îndrăgitului Fuego, un interviu fabulos al maestrului Virgil Ogășanu sau lista câștigătorilor la prima ediție Bingo Mania.

ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2.

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu fabulos cu Virgil Ogășanu sau lista câștigătorilor la prima ediție Bingo Mania

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul emoționant scris de Fuego în această săptămână despre „o prietenie aleasă” de care se bucură „numai” de vreo 20 de ani…

ADVERTISEMENT

„Prietenia nu este o necesitate, nu este un capitol impus al vieții noastre și nici nu trebuie să facem un scop în viață din a aduna cât mai mulți prieteni. Prietenia este un schimb reciproc, devotament, susținere la bine și la rău și sinceritate”

„Eu nu merg pe principiul cantității, ci al calității, astfel că am în jurul meu, ca prieteni apropiați, oamenii la care țin, care mă respectă, în care am încredere și care mi-au dovedit că sunt demni de un astfel de statut”

„Îi cunosc de ani buni, vreo douăzeci la număr și tot timpul acesta am trecut prin multe împreună. Una dintre trăsăturile lor principale este aceea că sunt onești, deschiși și întotdeauna săritori. Formează un cuplu minunat de mult timp, iar longevitatea lor e un exemplu”

ADVERTISEMENT

Întregul editorial, din care veți afla despre cine scrie Fuego emoționant prin sinceritatea și profunzime, îl puteți citi numai în numărul 830 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut în joia din Săptămâna Luminată, 6 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România.

A început BINGO MANIA! Primele premii, primele mașini, câștigătorii primei ediții, dar și informații despre ce bănet aduce ediția a doua, le ai pe toate în revista TAIFASURI!

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! BINGO MANIA este cel mai nou show TV din România, ce se vrea a fi cel mai de succes program din istoria acestui tip de joc, care să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

ADVERTISEMENT

Spectacol și bani, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, de la ora 15:00, pe postul TV… aflați ce post de televiziune va fi gazda noului joc cu premii de premii BINGO MANIA numai din revista TAIFASURI 830!

Cum numai din revista TAIFASURI 830 veți afla lista câștigătorilor din prima ediție BINGO MANIA și, mai important, cum puteți să vă cumpărați bilete, cât costă acestea și cum vă puteți spori șansele de câștig. Premiile cresc ediție de ediție și „urcă” de la zeci de mii de lei la autoturisme!

ADVERTISEMENT

Trecem pandemia cu BINGO MANIA în toată România!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii doar în revista TAIFASURI.

Ce subiecte mai poți citi în revista TAIFASURI, numărul 830

  • Super-interviu cu maestrul Virgil Ogășanu, în care marele actor dezvăluie amintiri inedite din prietenia sa cu „monștri sacri” ai scenei și ecranului românești, precum Lucia Sturdza-Bulandra, Toma Caragiu, Liviu Ciulei sau Lucian Pintilie… Dar nu numai cu aceștia. Află din revista TAIFASURI 830 și alte „secrete” din viața unui artist exponențial, care ne încântă cu arta sa dramatică de aproape 60 de ani…
  • Muzeul Național al Țăranului Român a deschis în Săptămâna Luminată două expoziții tematice pe care le puteți vizita până pe 16 mai. Despre ce este vorba aflați din revista TAIFASURI 830. Pe larg, de la „obiecte de artă sacră” la „oamenii Muntelui Athos”.
  • Celebrități care și-au prevestit… moartea! Fenomen inexplicabil, premoniția nu este apanajul clarvăzătorilor, mediumurilor, vrăjitoarelor, albe sau negre. Politicieni, artiști, vedete mass-media și-au prevăzut moartea cu o exactitate care a dat fiori opiniei publice. Aflați din revista TAIFASURI 830 care sunt aceștia!
  • Știți ce nevoi speciale au… broscuțele țestoase? Dacă vrei să crești în casă simpaticele animăluțe de companie… Da, animăluțe de companie! Pentru că sunt teribil de… receptive, drăgălașe, captivante, își pot recunoaște „stăpânul” și… și alte „secrete” ale broscuțelor țestoase aflați din revista TAIFASURI 830!
  • Patru pagini de „Farmacia verde”, rețete exotice din… Taiwan, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 830 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 830 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând din Joia Luminată, 6 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite sub pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!