News

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu incredibil de… sincer al superbei Theo Rose și lista câștigătorilor la a doua ediție Bingo Mania

13.05.2021 | 22:08
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Nu rata editorialul lui Fuego un interviu incredibil de sincer al superbei Theo Rose si lista castigatorilor la a doua editie Bingo Mania
ADVERTISEMENT

A apărut numărul 831 al revistei TAIFASURI! Cu editorialul de suflet al îndrăgitului Fuego, un interviu incredibil de… sincer al superbei Theo Rose și lista câștigătorilor la a doua ediție Bingo Mania.

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2.

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu incredibil de… sincer al superbei Theo Rose și lista câștigătorilor la a doua ediție BINGO MANIA

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul „de suflet” scris de Fuego în această săptămână despre… suflet! Pe care prea deseori îl neglijăm în noianul de probleme zilnice cu care ne confruntăm în jungla de zi cu zi…

ADVERTISEMENT

„Nu prea mai știm cum să avem grijă de sufletul nostru. Nu prea mai știm să ne facem bucurii și cu siguranță am uitat ce înseamnă să trăiești liniștea, ca pe o normalitate a firii…”

„Se spune că sufletul este continuarea minții, a rațiunii. Nimic mai adevărat! Dar ce te faci atunci când acesta nu mai are suficiente motive ca să-și continue parcursul fără încărcătură?”

„Nu cred că există o rețetă ideală pentru asta, pentru așa-zisa reabilitare, dar cumva, gândindu-ne simplu, e foarte ușor să-l transformăm în motorul vieții noastre!”

Cum să facem asta, aflați din editorialul lui Fuego de și despre suflet pe care îl puteți citi în totalitate numai în numărul 831 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 13 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Trecem pandemia cu BINGO MANIA în toată România!

BINGO MANIA bucură România! Premii din bilete… necâștigătoare, din taloane bonus, între care încă o mașină,  câștigătorii celei de-a doua ediții, dar și informații despre ce bănet aduce ediția a treia, le ai pe toate în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! BINGO MANIA este cel mai nou show TV de tip loteristic din România, ce se vrea a fi cel mai de succes program din istoria acestui tip de joc, care să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

Spectacol și bani, BINGO MANIA este transmis live în fiecare zi de duminică, de la ora 15:00, pe postul TV… aflați, dacă nu știți deja, ce post de televiziune este gazda noului joc cu premii de premii BINGO MANIA numai din revista TAIFASURI 831!

ADVERTISEMENT

Cum numai din revista TAIFASURI 831 veți afla lista câștigătorilor din a doua ediție BINGO MANIA și, mai important, cum puteți să vă cumpărați bilete, cât costă acestea și cum vă puteți spori șansele de câștig. Premiile cresc ediție de ediție și „urcă” de la zeci de mii de lei la autoturisme!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii doar în revista TAIFASURI.

Ce subiecte poți citi în revista TAIFASURI, numărul 831

  • Are 23 de ani, este foarte frumoasă, carismatică, extrem de talentată, iar vocea i-a adus succesul. „Aproape că m-am născut pe scenă”, spune Theo Rose. Descoperiți-o pe superba artistă, de la debutul timpuriu la prima iubire în interviul incredibil de sincer din revista TAIFASURI 831!
  • Ați auzit de bijuteriile din… amintiri? Da, amintiri! Sunt unice și extrem de diferite, evident, personalizate pentru fiecare doritor. Cine le face, manual, cu mare migală și dăruire, și cum puteți să intrați în posesia lor, aflați numai din revista TAIFASURI 831!
  • Pământul se pregătește de… Apocalipsă! Au fost construite adevărate „cămări” mondiale cu hrană, medicamente, semințe, opere de artă și… bacterii (!) în toată lumea. Unde? Aflați din revista TAIFASURI 831!
  • Știți care este vedeta vestimentară a primăverii? Care marchează silueta femeii puternice, asigură o garderobă… completă și este o opțiune elegantă și pentru… covorul roșu al oricărei „ocazii”? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 831!
  • Patru pagini de „Farmacia verde”, rețete speciale cu… năut, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 831 al revistei TAIFASURI!
coperta revista Taifasuri 831
A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu incredibil de… sincer al superbei Theo Rose și lista câștigătorilor la a doua ediție BINGO MANIA

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 831 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite încă, în ciuda măsurilor de relaxare anunțate, de pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT