Life

Revista Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego, interviu Oana Zăvoranu, câștigători Bingo Mania! Și un… CD! În exclusivitate!

Numai revista TAIFASURI 832 vă oferă editorialul îndrăgitului Fuego, un interviu super-tare cu Oana Zăvoreanu, lista câștigătorilor la Bingo Mania și un CD nou-nouț!
20.05.2021 | 14:22
Revista Taifasuri numar nou Editorial Fuego interviu Oana Zavoranu castigatori Bingo Mania Si un CD In exclusivitate
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați editorialul lui Fuego, un interviu tare cu Oana Zăvoreanu, lista câștigătorilor la Bingo Mania și un... CD! În exclusivitate!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu rata editorialul lui Fuego, un interviu tare, marca Oana Zăvoranu, lista câștigătorilor la a treia ediție Bingo Mania și un… CD! În premieră națională și în exclusivitate!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul de suflet scris cu sufletul de Fuego în această săptămână despre o persoană din showbiz care i-a marcat cariera.

ADVERTISEMENT

„Atunci când muncești în echipă, reușești să faci, în timp, lucruri durabile. Nu mai vorbesc de faptul că se stabilesc prietenii care rezistă și toate merg ca strună”

„Eu am reușit să fidelizez în acești 25 de ani de carieră oameni care-mi sunt mai mult decât prieteni și care muncesc cot la cot cu mine, pentru a oferi un lucru calitativ, decent, demn de a fi luat în seamă”

„Ne-am cunoscut în 2000, când era producător la celebra televiziune TV Neptun. Mi-a propus atunci un proiect îndrăzneț, o emisiune săptămânală, cu caracter informativ, în care aveam invitați oameni de afaceri, cântam și încercam să aflăm lucruri noi”

„Eu eram la început, nu știam foarte multe, dar cu ajutorul ei, atunci, am învățat, am crescut și am realizat apoi numeroase producții, tot la TV Neptun, apoi la TVRM, apoi la Favorit TV”

Întregul editorial și despre cine scrie Fuego în el puteți citi numai în numărul 832 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 20 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România.

BINGO MANIA a dat 5 mașini! Citiți lista câștigătorilor în revista TAIFASURI 832!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii doar în revista TAIFASURI.

ADVERTISEMENT

Cum doar revista TAIFASURI vă oferă un CD nou-nouț cu Lorenna și Alex de la Orăștie, intitulat sugestiv „Greu fără lovele”. Super-album plin de hit-uri oferit în premieră națională și în EXCLUSIVITATE de revista TAIFASURI 832!

CD Lorenna si Alex de la Orastie
Numai cu revista TAIFASURI 832 vi se oferă, în exclusivitate, un CD cu Lorenna și Alex de la Orăștie

 Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 832

  • „Prin câte am trecut, puteam să ajung la nebunii ăia veseli…” se destăinuie Oana Zăvoranu în stilul ei direct, curajos, provocator într-un interviu dureros de… sincer. Numai în revista TAIFASURI 832 puteți citi despre doctorul-escroc care a „ușurat-o” de o „basculantă de bani”, de ce se gândește la o mamă… surogat, ce bărbat i-a oferit cel mai complet confort emoțional și cum i-a mers în pandemie. Oana Zăvoranu – show în revista TAIFASURI 832!
  • O adevărată legendă a cinematografiei mondiale uimește cu talentele sale „colaterale” performanțelor sale scenice sau de pe marele ecran. Cel mai în vârstă câștigător al unui „Oscar” este și un muzician de excepție, și un pictor prolific, care nu mai știe „câte acuarele am făcut. Soția e vinovată, ea m-a îndemnat mereu să pictez”. Despre cine este vorba, aflați din revista TAIFASURI 832!
  • Știți unde este „Paradisul felinelor”? Dar cine este „Doamna cu 1.000 de pisici”? Totul a început cu 15 pisoi abandonați, mieunând într-o cutie de carton… A lăsat casa felinelor și s-a mutat într-o… rulotă, în curte! Aflați unde, cine, cum numai din revista TAIFASURI 832!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete gascone speciale, din bucătăria lui… D’Artagnan, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 832 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 832 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Cum, la fel, nici nu știți ce pierdeți dacă nu ascultați CD-ul „Greu fără lovele” al Lorennei împreună cu Alex de la Orăștie. În premieră națională și în exclusivitate cu revista TAIFASURI 832.

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite încă de pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT