Life

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego despre „Pasărea Măiastră” a folclorului românesc, un super-interviu cu „vocile Ardealului” sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland!

09.04.2021 | 10:35
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Nu ratati un editorial emotionant Fuego despre Pasarea Maiastra a folclorului romanesc un superinterviu cu vocile Ardealului sau cum puteti castiga o excursie la Disneyland
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2. În numărul revistei TAIFASURI din această săptămână, Fuego scrie despre „Pasărea Măiastră Maria Tănase”, exponențiala personalitate a folclorului românesc, și nu numai, de la mijlocul secolului trecut.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă o mare varietate de genuri, „face” muzică la propriu, concret: compune melodii, scrie și recită cu o mare sensibilitate versuri, pictează „profi”…

ADVERTISEMENT

Și nu uitați: în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2… …Al cărei sezon cu numărul 6 a început pe 4 aprilie!

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego despre „Pasărea Măiastră” a folclorului românesc, un super-interviu cu „vocile Ardealului” sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul emoționant scris de Fuego în această săptămână despre inegalabila, unica, fascinanta Maria Tănase, adevărată legendă a folclorului și a muzicii lăutărești românești.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit întotdeauna să scriu despre ea, să-mi exprim uimirea pe care o am de când am văzut-o pentru prima oară, dar parcă n-am avut curajul necesar pentru că nu știu dacă pot găsi cele mai potrivite cuvinte care să-i zugrăvească personalitatea complexă”

„Una dintre singurele legende adevărate ale noastre este indiscutabil Maria Tănase, din orice punct de vedere ai privi. Te fascinează cu fiecare moment în care îi asculți vocea”

„Gândiți-vă că vorbim de anii ’50, când nu existau tot felul de «trucuri» care să-i modifice glasul! Tehnica este impresionantă, ca un obiect de studiu de care n-ai cum să te saturi, pe care l-ai vrea mereu reinventat și dus mai departe, cu noi și noi valențe”

„Însuși marele Nicolae Iorga a definit-o ca fiind emblema spațiului românesc, o pasăre măiastră completă, care a dus greul unor ani grei și care a căpătat strălucire pentru totdeauna”

Întregul editorial, emoționant prin căldura amintirii, prin complexitatea evocării îl puteți citi numai în numărul 826 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 8 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite împreună cu familia la … parcul de distracții Disneyland! Detalii doar în revista TAIFASURI.

ADVERTISEMENT

În plus, revista TAIFASURI 826 din această săptămână vine „la pachet” cu un CD de suflet in memoriam IONELA PRODAN, album intitulat, cum altfel?, „Din bucata mea de pâine…”. Nu rata o colecție de nestemate ale folclorului românesc autentic!

coperta Taifasuri 826
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego despre „Pasărea Măiastră” a folclorului românesc, un super-interviu cu „vocile Ardealului” sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia!

Ce subiecte inedite poți citi în revista TAIFASURI, numărul 826

Un super-interviu cu Valeria și Traian Ilea, minunatele „voci ale Ardealului”, în care dezvăluie cum au reușit să formeze o adevărată familie, în care au venit amândoi cu câte doi copii din relații anterioare!

ADVERTISEMENT

Aflați cum au reușit cei doi ardeleni faini și frumoși să demonstreze lumii că înainte de toate sunt Dumnezeu și familia. Un interviu de suflet și (în)cântare cu Varelia și Traian Ilea , numai în revista TAIFASURI 826!

Obligatoriu de citit, articole pe care nu aveți voie să le ratați în TAIFASURI 826

  • Meșteșuguri tradiționale din Botiza în serile din Postul Paștelui
  • Cântările religioase exprimă cald pocăința credinciosului
  • Secretele lui Idris Elba, considerat de americani „cel mai sexi bărbat în viață”.
  • Joburi pentru cei „tari de îngeri”: practici bizare printre angajații… Google!
  • Cum au moștenit averi colosale animalele milionare – la propriu! – care trăiesc în cel mai mare lux.

PLUS: Patru pagini de „Farmacia verde”, cele mai ciudate parfumuri, toppinguri neobișnuite pentru pizza, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale, incitante, documentate veți găsi numai în numărul 826 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 826 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 8 Aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea potopite de pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT