News

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego, un super-interviu cu 40 de întrebări pentru Denise Rifai sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia

26.03.2021 | 14:27
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Nu ratati un editorial emotionant Fuego un superinterviu cu 40 de intrebari pentru Denise Rifai sau cum puteti castiga o excursie la Disneyland cu toata familia
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică în fiecare ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

În numărul din această săptămână, sufletistul Fuego scrie despre… suflet! Despre ce este necesar sufletelor noastre și uităm prea des… Despre ce au nevoie acum, mai mult ca niciodată, sufletele noastre…

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2… …Al cărei sezon cu numărul 6 începe, nu uitați, pe 4 aprilie!

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego, un super-interviu cu 40 de întrebări pentru Denise Rifai sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia

TAIFASURI vă oferă mai jos câteva rânduri din sensibilul editorial scris de Fuego în această săptămână, cu și despre suflet, cel mai de preț dar al nostru. Pe care Paul Surugiu ne îndeamnă să-l lăsăm „ca pe o pâine dospită în casă, la copt, pe vatră, cu vise și liniște”

ADVERTISEMENT

„O mulțime de lucruri anapoda se petrec printre noi la orice pas și parcă ne dăm seama, din ce în ce mai mult, că nu mai avem certitudini și siguranțe„

„Pleacă oameni dragi, tragedii devin din ce în ce mai frecvente și ne dăm seama că relativitatea clipelor nu mai este doar un concept, ci o realitate trăită pe propria piele”

„Alergăm de ici-colo, ne zbatem pentru averi, telefoane, conturi, mașini și case și nu ne bucurăm de ele… Da, sunt foarte importante sănătatea, traiul, banii, cariera, casa, copii, familia, absolut tot, dar important e și sufletul… sufletul pus la păstrare și lăsat să se coacă pe deplin, ca să-i fie bine și lui și ție, exact așa cum scrie la carte!”

„Sufletul e cel mai de preț dar și el are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de noi, de simplitate, de ascultare și de voința de-a-l lăsa la copt, pe vatră, cu vise și liniște!”

Întregul editorial, tulburător prin adevărurile simple, dar atât de profunde pe care ni le aduce aminte, îl puteți citi numai în numărul 824 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 25 martie la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite împreună cu familia la … parcul de distracții Disneyland! Detalii doar în revista TAIFASURI.

ADVERTISEMENT

Subiecte interesante în revista TAIFASURI, numărul 824

  • Un super-interviu cu incisiva și charismatică gazdă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în care a răspuns ea, de data aceasta, la 40 de întrebări! Cel mai dureros moment din viață, invitații cei mai onești (o să aveți o mare surpriză, nici nu vă închipuiți cine sunt!), ce-i place în afară de televiziune, de ce e singură și cine poate „repara” starea asta, plus multe alte „secrete” despre Denise Rifai puteți afla numai din revista TAIFASURI 824!
coperta Taifasuri 824 (2)
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial emoționant Fuego, un super-interviu cu 40 de întrebări pentru Denise Rifai
  • Secretele frumuseții: „Mama dragonilor” din „Urzeala tronurilor” dezvăluie tainele „tinereții veșnice”! Emilia Clarke crede în… naturalețe, iar abordarea problemelor în ceea ce privește frumusețea nativă poate fi considerată o adevărată… rebeliune, pentru că ea crede în… în ce crede „Mama dragonilor” aflați din revista TAIFASURI 824!
  • Un interviu-document cu regretatul mare poet patriot român Nicolae Dabija, membru al Academiilor de la București și Chișinău, luptător o viață întreagă pentru limba română în Moldova cea străbună de dincolo de Prut. Dialogul cutremurător prin adevărurile dureroase dezvăluite de Nicolae Dabija a fost realizat cu puțin timp înainte de plecarea sa la curtea lui Ștefan cel Mare și Sfânt din ceruri, pe 12 martie, mult prea puțin băgată în seamă de autoritățile de la București… În exclusivitate în revista TAIFASURI 824! 
  • Și în sfârșit, dar nu în ultimul rând, lista completă a tuturor abonaților care au câștigat premiile tombolei „LA TAIFASURI… ÎN FAMILIE”! ATENȚIE! Urmează un Mare Concurs cu premii, care vă trimite împreună cu familia la … parcul de distracții Disneyland! Detalii doar în revista TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Măști pentru un ten radiant, 4 pagini de tratamente naturiste din „Farmacia verde”, secretele unei vacanțe ieftine, pericolele exagerării cu școala on-line, rețete vânătorești de prin satele săsești, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale, incitante, documentate veți găsi numai în numărul 824 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini incitante și inedite în numărul 824 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 martie!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea potopite de pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii, aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT