News

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial Fuego super… „profi”, un interviu incitant cu „puștoaica” Anca Țurcașiu sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland! Bonus, 4 pagini paranormale „de groază”!

02.04.2021 | 11:05
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Nu ratati un editorial Fuego super profi un interviu incitant cu pustoaica Anca Turcasiu sau cum puteti castiga o excursie la Disneyland Bonus 4 pagini paranormale de groaza
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

În numărul din această săptămână, Fuego scrie despre televiziune. Motivează cu… inima de ce „Televiziunea are nevoie de oameni și oamenii de ea”. Pentru că, „spune” Fuego, „pentru mine, televiziunea este o pasiune, o modalitate prin care pot fi aproape de oameni”.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2… …Al cărei sezon cu numărul 6 începe, nu uitați, pe 4 aprilie!

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial Fuego super… „profi”, un interviu incitant cu „puștoaica” Anca Țurcașiu sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia! Bonus, 4 pagini paranormale „de groază”!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul „profi” scris de Fuego în această săptămână în revista TAIFASURI, cu și despre televiziune, mediul în care el se simte ca… peștele în apă! Urmăriți „Drag de România mea”, pe TVR 2 în fiecare duminică și vă veți convinge!

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că fiecare cuvânt de-al meu trebuie ales cu grijă. Nu pot spune sau face orice, oricât de natural aș fi, pentru că e nevoie, mai mult sau mai puțin, de un exemplu, de o idee, de conținut calitativ. Știm că se trăiește din audiențe și degeaba încerci să faci lucruri frumoase, dacă cei de acasă aleg tot mediocritatea”

„Da, asta așa este! Dar se poate lupta contra curentului și se pot îmbina mai multe componente pentru a scoate un produs care să stea în picioare și peste ani și care să spună, cu punct și virgulă, lucruri frumoase și decente”

„Asta fac eu la TVR 2, în fiecare duminică, alături de echipa Televiziunii Române. Emisiunea «DRAG DE ROMÂNIA MEA!» e un proiect care n-a revoluționat televiziunea, dar care vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran, la capitolul divertisment. Pas cu pas, am ajuns la cel de-al șaselea sezon, care va debuta pe 4 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 2”

„Așadar, vă aștept pe TVR 2 și veți da ulterior singuri verdictul, pentru că oricât am vorbi noi, televiziunea se face pentru oameni și are nevoie de ei ca să meargă mai departe!”

Întregul editorial, „tăios” prin adevărurile simple, dar atât de… profesioniste pe care ni le aduce aminte, îl puteți citi numai în numărul 825 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 1 aprilie – și nu este o… păcăleală! – la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite împreună cu familia la … parcul de distracții Disneyland! Detalii doar în revista TAIFASURI.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite poți citi în revista TAIFASURI, numărul 825

Un super-interviu cu incredibil de mereu „puștoaica” Anca Țurcașiu, care dezvăluie secretele frumuseții și tinereții fără bătrânețe ce o ajută să arate superb parcă… for ever! Cum a trecut peste o mare cumpănă, cum și-a resetat viața de zi cu zi, ce „meserie” a descoperit, unde s-ar muta chiar… ieri și alte aspecte inedite din universul său nu poți afla decât din numărul 825 al revistei TAIFASURI!

Obligatoriu de citit, articole pe care nu aveți voie să le ratați:

  • Sfaturi utile: metode eficiente de a economisi bani lunar
  • Cum decurge pregătirea unui câine polițist pentru a participa la misiuni
  • Lecții de la… arbori: regenerare chiar și de la nivelul de ciot!
ADVERTISEMENT

PLUS, gratuit, 4 pagini „de groază” cu subiecte paranormale care provoacă fiori: poveștile uluitoare ale unor obiecte blestemate, locuri înfricoșătoare în care nu trebuie sub nicio formă să mergeți singuri sau cum comunică spiritele cu noi, cei vii!

coperta revista Taifasuri 825
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Nu ratați un editorial Fuego super… „profi”, un interviu incitant cu „puștoaica” Anca Țurcașiu sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia! Bonus, 4 pagini paranormale „de groază”!

Și în sfârșit, dar nu în ultimul rând, lista completă a tuturor abonaților care au câștigat premiile tombolei „LA TAIFASURI… ÎN FAMILIE”! ATENȚIE! Urmează un Mare Concurs cu premii, care vă trimite împreună cu familia la … parcul de distracții Disneyland! Detalii doar în revista TAIFASURI!

Ce este coronasomnia, noua afecțiune mondială cauzată de COVID-19, 4 pagini de tratamente naturiste din „Farmacia verde”, rețete savuroase cu tăiței asiatici, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale, incitante, documentate veți găsi numai în numărul 825 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 825 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 Aprilie! Nu este nicio… păcăleală! Vă „păcăliți” dacă nu-l citiți! Nici nu știți ce pierdeți!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea potopite de pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii, aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT