A apelat mama Biancăi Drăgușanu la medicul estetician? Cum arată Mădi Dragoș la 60 de ani

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
03/12/2020, 19:23
A apelat mama Biancăi Drăgușanu la medicul estetician? Cum arată Mădi Dragoș la 60 de ani
A apelat mama Biancăi Drăgușanu la medicul estetician? Cum arată Mădi Dragoș la 60 de ani

Mama Biancăi Drăgușanu, Mădi Dragoș, a împlinit vârsta de 60 de ani, iar fiica ei a organizat o petrecere restrânsă în cinstea acesteia, sărbătorind alături de familie.

Reacții fanilor nu au întârziat să apară, iar internauții au fost surpins de frumusețea mamei Biancăi, care arată la fel de bine ca o adolescentă, motiv pentru care urmăritorii vedetei s-au întrebat dacă nu cumva Mădi Dragoș a apelat la ajutorul medicului estetician.

Deși a avut o luptă dură cu cancerul de piele, Mădi Dragoș pare că a trecut cu bine pentru experiența traumatizantă, iar acum este într-o formă de zile mari, dovadă fiind fotografie postată de fiica ei în mediul online.

Mama Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut

Mădi Dragoș a împlinit 60 de ani ieri, iar fiica ei a organizat o petrecere restrânsă cu cei apropiați pentru a o serba pe cea care i-a dat viață. Mama Biancăi Drăgușanu pare că sfidează trecerea timpului și arată precum o adolescentă, dovadă fiind postările din mediul online.

Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Mădi Dragoș și cu micuța Sofia, alături de un mesaj emoționant pentru mama ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18)

“La mulți ani, mama mea dragă și scumpă! Îngerul meu frumos și puternic! #happybirthday #mymom #blessed”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mădi Dragoș a fost întâmpinată atât de nepoțica sa, Sofia, cât și de Selena Bodi, fiica fostului ei ginere, iar cele două micuțe i-au cântat mamei Biancăi tradiționalul “La mulți ani”!, emoționând-o pe aceasta până la lacrimi.

Cu toate acestea, fotografia postată de Bianca naște suspiciuni, fanii mărturisind că sunt de părere că Mădi Dragoș ar fi apelat la operații estetice la insistențele fiicei sale, arătând mai tânără cu zeci de ani, iar alți internauți cred chiar că fotografiile postate sunt modificate în Photoshop.

Mama Biancăi Drăguşanu a învins cancerul de piele împotriva căruia a luptat aproape doi ani de zile, după ce a suferit o operație reușită. Aceasta a trebuit să poarte un bandaj pe față câteva luni, dar acum Mădi Dragoș este bine și se află în afara oricărui pericol.

Închide ×