Sport

A avut nevoie de doar 6 meciuri pentru profit de 6.000 de euro la pariuri. Alegerile sunt impresionante

Meciurile de fotbal din preliminariile Euro 2024 și cele de tenis din turneul de la Miami au reprezentat ocazia perfectă pentru un câștig de 6.000 de euro la pariuri.
24.03.2023 | 14:21
A avut nevoie de doar 6 meciuri pentru profit de 6000 de euro la pariuri Alegerile sunt impresionante
Meciurile de fotbal din preliminariile Euro 2024 și cele de tenis din turneul de la Miami au reprezentat ocazia perfectă pentru un câștig de 6.000 de euro la pariuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță după ce un jucător a dat o lovitură de proporții alegându-se cu profitul maxim de 1.000.000 de lei, a venit rândul unui alt parior care a pus mâna pe o sumă frumușică.

Cum se câștigă 6.000 de euro la pariuri

Nu este nevoie să te bazezi exclusiv pe inspirație atunci când îți gândești biletele. Ține cont și de super bonusurile oferite de Superbet, pentru că astfel îți mărești considerabil șansele de a obține un “big win”.

ADVERTISEMENT

Ultimul mare câștigător a ales să joace trei meciuri de fotbal din prima etapă a preliminariilor pentru Euro 2024 și trei partide de tenis din turneul de la Miami. A adunat o cotă totală de 40,95 și a mizat 739,98 de lei.

Suma impresionantă pe care a aruncat-o în joc arată clar că omul nostru era extrem de sigur pe evenimentele alese pe bilet. Iar faptul că a calculat foarte bine tot ce joacă o arată și faptul că emoțiile au fost foarte mici, spre deloc.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să-și bage în cont 6.000 de euro la pariuri. Și tu poți fi un câștigător. Tot ce ai nevoie este inspirație, puțin noroc și atenție mărită la bonusurile consistente pe care Superbet le pune la bătaie.

Petrecere în miez de noapte după meciurile de tenis

Cel mai dificil pariu care s-a înverzit a fost cel de la Danemarca – Finlanda, în care omul nostru a mizat pe varianta ”1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1,95. Danezii au condus cu 1-0 la pauză, însă s-au văzut egalați în startul reprizei secunde. Victoria a venit greu în finalul jocului, Rasmus Hojlund reușind să facă hattrick-ul cu golurile din minutele 82 și 90+3.

ADVERTISEMENT

De aici nu au mai existat niciun fel de emoții. Varianta ”PsF2” la partida Italia – Anglia 1-2 și super cota de ”1 solist” la Bosnia-Herțegovina – Islanda 3-0 au ieșit fără nici cea mai mică problemă și atenția pariorului s-a mutat la tenis.

Trei soliști bine aleși la Miami Open s-au făcut verzi în scurt timp și inspiratul parior a putut să dea startul petrecerii, chiar dacă era trecut de miezul nopții. Și asta pentru că avea ce să sărbătorească: un câștig de 30.302,42 de lei.

ADVERTISEMENT

6000 de euro pariuri

Suntem în anotimpul marilor câștiguri, pentru că niciodată nu a fost mai ușor să faci bilete big win. Super bonusurile oferite de Superbet îți vin în ajutor, iar tu mai ai nevoie doar de un dram de inspirație.

ADVERTISEMENT