Sport

A avut nevoie de doar 6 meciuri pentru profit de peste 7.000 de euro la pariuri. Alegerile sunt impresionante

Meciurile din Liga Națiunilor au reprezentat ocazia perfectă de a face profit pentru un parior inspirat. Cu doar 6 partide, toate la cote de peste 2,00, a obținut peste 35.000 de lei.
13.06.2022 | 02:16
A avut nevoie de doar 6 meciuri pentru profit de peste 7000 de euro la pariuri Alegerile sunt impresionante
Curaj nebun, răsplătit pe măsură! Două scoruri exacte i-au băgat în buzunar 100.000 de lei
ADVERTISEMENT

100 de lei a fost miza care s-a jucat pe biletul câștigător, iar 35.849,42 a fost câștigul exact. Dintre care, 1707,12 lei au venit datorită unui super bonus de 5 la sută din câștig, pentru cele 6 meciuri alese.

Câștig de peste 7.000 de euro la pariuri cu doar șase meciuri pe bilet! Alegeri combo spectaculoase

Nu este nevoie să te bazezi exclusiv pe inspirație atunci când îți gândești biletele. Ține cont și de super bonusurile oferite de Superbet, pentru că astfel îți mărești considerabil șansele de a obține un “big win”. Lista celor care fac bani grei la pariuri este din ce în ce mai mare.

ADVERTISEMENT
Bilet câștigător

Prima alegere a venit din partida Țara Galilor – Ucraina, cea care a stabilit ultima echipă calificată la Campionatul Mondial din acest an. Un combo la cotă 3,00 cu peste 0,5 goluri, peste 3,5 cornere și peste 1,5 cartonașe galbene pentru Țara Galilor. S-a terminat 1-0 pentru gazde, iar “galbenele” s-au dat încă din minutul 3. Au fost mai multe emoții la cornere, dar s-au strâns patru pentru galezi în cele din urmă.

Un alt combo a venit din partida de Liga Națiunilor dintre Portugalia și Elveția. Peste 0,5 goluri, peste 4,5 cartonașe galbene și peste 0,5 cornere în dreptul lusitanilor, toate la cotă 2,30. A fost 4-0 pentru Ronaldo și compania, iar galbenul a venit din prima repriză. A fost bine și în privința cornerelor până la urmă.

ADVERTISEMENT

Biletul a fost salvat de un gol în prelungiri marcat de Suedia. Nu au fost mari emoții la celelalte șase jocuri

La Cehia – Spania, din aceeași grupă, pariorul inspirat a mers pe minimum 1 gol marcat de oaspeți, la care să se adauge minimum 5 cornere și 1 cartonaș galben în dreptul ibericilor. Două goluri a dat “Furia Roja”, s-a terminat 2-2, Rodri a luat singurul galben, iar cornere au fost nu mai puțin de 8 pentru oaspeți. Cotă de 2,35.

La Suedia – Norvegia s-a mers pe o cotă de 2,80. Gol marcat, peste 4,5 cornere și minimum un “galben” pentru gazde erau cerințele din acest combo. Au fost 10 cornere și 5 galbene în dreptul Suediei, dar golul s-a lăsat mult așteptat. A venit în minutul 90+2, când oaspeții aveau 2-0.

ADVERTISEMENT
bilet câștigător

3,20, cea mai mare cotă de pe bilet, a fost bifată la meciul Kosovo – Grecia. Un alt combo, cu gol marcat, peste 3,5 cornere și peste 1,5 cartonașe Grecia. Au fost 5 cornere ale elenilor, care s-au impus cu 1-0. Au marcat și au încasat două “galbene” încă din prima repriză.

Bulgaria s-a făcut de râs pe propriul teren în fața Georgiei, în Liga Națiunilor, dar cota aleasă la acest meci s-a bifat ușor

În fine, pe bilet a fost și una dintre surprizele din Liga Națiunilor, Bulgaria – Georgia 2-5. S-a mizat pe gol marcat, peste 3,5 cornere și peste 0,5 cartonașe galbene în dreptul Bulgariei. S-au bifat și acestea fără prea mari emoții.

ADVERTISEMENT

Suntem în anotimpul marilor câștiguri, pentru că niciodată nu a fost mai ușor să faci bilete big win. Super bonusurile oferite de Superbet îți vin în ajutor, iar tu mai ai nevoie doar de un dram de inspirație.

 

ADVERTISEMENT