A bătut palma cu Antena 1, după ce a cerut 40.000 € ca să meargă la Survivor România! Câți bani ia vedeta la TCDU

EXCLUSIV FANATIK
Magda Anghel   
în Life
12/04/2021, 14:22
A bătut palma cu Antena 1, după ce a cerut 40.000 € ca să meargă la Survivor România! Câți bani ia vedeta la TCDU EXCLUSIV FANATIK
Cântăreața Raluka a acceptat să meargă la Te cunosc de undeva!, după ce nu a primitr suma cerută pentru a bate palma cu Kanal D. Sursă foto: Colaj Fanatik.

Cântăreața Raluka s-a aflat pe lista faimoșilor pe care Kanal D a vrut să-i trimită în Republica Dominicană, dar a spus pas propunerii de a participa în noul sezon “Survivor România 2021”. Cântăreața a refuzat politicos oferta, după ce nu a primit suma de bani cerută, și a bătut palma cu Antena 1, pentru a face parte din cel de-al 16-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”

Așa cum FANATIK.RO v-a anunțat deja, singurul inconvenient al colaborării cu Kanal D a fost de natură financiară. Artista a cerut o sumă mult prea mare pentru buzunarul turcilor și, după ce negocierile au ajuns în impas, a acceptat, fără se stea pe gânduri, să facă parte din noul sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

“Raluka a cerut 10.000 de euro pe săptămână, ca să meargă la Survivor 2021. Dacă ținem cont că ea era antrenată deja cu Asia Express, cu siguranță ar fi reușit să stea mult timp în jungă, iar 40.000 de euro pe lună era o sumă mult prea mare. Oricât de mult și-ar fi dorit-o în reality show, nu au putut să-i ofere suma asta”, declarau, recent, surse apropiate artistei, pentru FANATIK. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

Am aflat care este oferta financiară pe care Raluka a primit-o de la Antena 1. Conform surselor noastre, pentru a urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cântăreața a negociat la sânge fiecare apariție și este de înțeles, în contextul în care pandemia a “înghețat” toate concertele și evenimentele de mai bine de un an!

După mai multe întâlniri și discuții, artista a acceptat să primească 15.000 de euro, pentru cele trei luni de filmare.

“I-a convenit că meargă la Te cunosc de undeva!, pentru că, spre deosebire de Survivor, este un mediu mult mai comod. Filmările au loc în țară, nu are condiții vitrege de suportat și a primit aceeași ofertă financiară ca Mirela Vaida, una dintre vedetele Antenei.

Raluka primește 15.000 de euro pentru cele trei luni, perioadă în care se desfășoară filmările. Este foarte atentă la toate contractele pe care le primește și nu se vinde ieftin”, ne-au declarat surse din anturajul cântăreței pe care o puteți vedea la “Te cunosc de undeva!”, în fiecare seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

La “Te cunosc de undeva!”,  Raluka formează un cuplu pe scenă cu Ana Baniciu, buna prietenă cu care a câștigat și trofeul “Asia Express”.

Cel mai recent, artistele au intrat în pielea celebrelor Raffaella Carra și Gloria Estefan. Vezi mai jos ⤵ momentul care a făcut senzație la “Te cunosc de undeva!”

Închide ×