News

A câştigat la loto după ce numerele câştigătoare i-au apărut în vis. Suma imensă pe care a pus mâna o femeie

13.07.2020 | 19:21
A castigat la loto dupa ce numerele castigatoare iau aparut in vis Suma imensa pe care a pus mana o femeie
O femeie din Australia a câștigat premiul cel mare la loto după ce a visat toate numerele norocoase. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Povestea unei australience care  a reușit să dea lovitura la loto și să pună mâna pe marele premiu a făcut înconjurul lumii, după ce femeia le-a dezvăluit reprezentanților loteriei cum a intuit numerele câștigătoare. Femeia susține că nu a fost vorba despre o pură întâmplare, ci despre un vis pe care l-a avut în urmă cu 15 ani.

Da, ați auzit bine. Combinația respectivă i-a fost dezvăluită într-o noapte, iar de atunci a continuat să o înscrie pe bilet, convinsă că la un moment dat se va dovedi cea corectă. Și iată că norocul i-a surâs tocmai când prietenii și familia o sfătuiau să înceteze să mai alerge după o „himeră”.

ADVERTISEMENT

Nu doar că a demonstrat tuturor că un vis poate deveni realitate, dar s-a ales și cu 700.000 de dolari, unul dintre cele mai mari premii din istoria loteriei australiene. Mândră nevoie mare, femeia susține că va folosi acești bani pentru a-și ajuta familia să scape de problemele financiare cu care se confruntă.

A câștigat premiul cel mare la loto după ce a visat numerele câștigătoare

Numerele mi-au apărut în vis în urmă cu mai bine de 15 ani. Știu că vi se pare ciudat, dar exact așa s-a întâmplat. Mi s-au dezvăluit toate cifrele, una câte una, iar de atunci le joc fără încetare, în aceeași ordine.

ADVERTISEMENT

Eram sigură că voi câștiga. Întotdeauna am reușit să câștig bani cu aceste numere. Sume mici, e adevărat, dar au fost suficiente pentru a-mi ajuta familia.

Acum, cu 700.000 de dolari, sper să uităm definitiv de greutățile din ultimii ani. Nu credeam că mă voi retrage atât de devreme din activitate, dar mă bucur. Este uimitor”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT

Un american a uimit întreaga lume după ce a câștigat la loto cu numerele care i-au apărut în vis

Nu este pentru prima dată când un câștigător la loto afirmă că a visat numerele norocoase. În urmă cu câțiva ani, americanul Ernest Pullen a devenit vedetă după ce la câteva luni de la câștigarea premiului de 1 milion de dolari a reușit performanța de a lua potul cel mare și a două oară. De data asta a încasat 2 milioane de dolari.

Bărbatul, un militar în retragere, a simțit că i s-a împlinit visul pe care l-a avut la un moment dat, când i s-au arătat toate numerele norocoase.

ADVERTISEMENT

Cu banii câștigați, Pullen și-a reparat casa în care locuiește împreună cu soția sa și a dat uitării toate greutățile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Bani de la stat pentru absolvenții de liceu sau facultate. Care sunt condițiile
Bani de la stat pentru absolvenții de liceu sau facultate. Care sunt condițiile
ÎMPĂCAREA MOMENTULUI! După ce s-au făcut de rușine și s-au acuzat de infidelitate,...
ÎMPĂCAREA MOMENTULUI! După ce s-au făcut de rușine și s-au acuzat de infidelitate, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. S-au întâlnit pe furiș!
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă