Life

A câştigat peste 10 milioane de euro la loto, dar a spart toţi banii. Ce a ajuns să facă acum ca să-şi câştige traiul: “N-aş da timpul înapoi”

A câştigat peste 10 milioane de euro la loto, dar a spart toţi banii. Iată ce a ajuns să facă acum un bărbat din Marea Britanie ca să-şi câştige traiul.
03.09.2022 | 00:30
A castigat peste 10 milioane de euro la loto dar a spart toti banii Ce a ajuns sa faca acum ca sasi castige traiul Nas da timpul inapoi
A câştigat peste 10 milioane de euro la loto, dar a spart toţi banii. Sursa foto: mirror.co.uk/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Michael Carroll a câștigat peste 10 milioane de euro la loto, în urmă cu 20 de ani, însă a cheltuit toți banii. Deși suma pe care a câștigat-o atunci a fost una foarte mare, bărbatul originar din Marea Britanie nu mai are niciun ban în prezent.

A câştigat peste 10 milioane de euro la loto, dar a spart toţi banii. Cu ce se ocupă acum un bărbat din Marea Britanie

Viața lui Michael Carroll s-a schimbat radical după ce a pus mâna pe marele premiu la Loteria Națională din Marea Britanie. Biletul a costat atunci doar o liră. Atunci când a devenit milionar, bărbatul avea doar 19 ani și lucra ca gunoier.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat 9,736,131 de lire sterline la loto în 2002, echivalentul a peste 10 milioane de euro, Michael a căzut în patima alcoolului și a drogurilor, dar și a bordelurilor.

Bărbatul s-a lăudat că a întreținut relații intime cu peste 4.000 de femei și a plătit pentru orgii în tot acest timp. Michael era cunoscut pentru petrecerile sale scandaloase de la care nu lipseau drogurile și alcoolul, dar nici femeile.

ADVERTISEMENT

Michael Carroll ar fi ajuns să cheltuie chiar și 2.000 de lire sterline pe cocaină, potrivit Daily Star.

Faptul că a intrat în posesia unei sume de peste 10 milioane de euro i-a afectat și sănătatea lui Michael. De altfel, acesta s-a etichetat ca fiind “un alcoolic în toată regula”.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a recunoscut că obișnuia să consume droguri și alcool încă de la primele ore ale dimineții. În 10 ani, Michael și-a pierdut toată averea.

Cu toate acestea, bărbatul din Marea Britanie spune că nu regretă nimic din tot ce a făcut după marele câștig. Carroll a fost nevoit să se întoarcă la munca fizică după ce a pierdut toți banii.

ADVERTISEMENT

“Nu privesc înapoi cu niciun regret, asta e sigur, nu aș da timpul înapoi.”, a declarat el, potrivit sursei citate mai sus.

După ce a lucrat la o fabrică de biscuiți, dar și la un abator, Michael s-a mutat în Scoția pentru a începe o viață nouă. Acum lucrează ca distribuitor de cărbuni.

Ce investiții a mai făcut Michael Carroll

Însă banii câștigați la loto nu au fost cheltuiți doar pentru distracție. Michael a făcut câteva investiții costisitoare în anii ce au urmat câștigului, iar acestea au contribuit la pierderea banilor.

Michael a cheltuit 325.000 de lire pe un conac care “a zăcut abandonat timp de 10 ani”. Acesta a mai investit un milion de lire sterline în clubul său preferat de fotbal și a cumpărat aur în valoare de 150.000 de lire sterline.

În 2013, Carroll a declarat falimentul. Acesta a petrecut trei luni într-un hotel pentru persoanele fără adăpost.

Din cauza scandalurilor, Michael a ajuns de câteva ori în arest.

Faptul că a pierdut atât de mulți bani nu l-a demoralizat pe Michael. Acesta vede partea bună a lucrurilor și spune că “sunt mai fericit pentru că mi-am recăpătat viața, sunt un câștigător al loteriei fără bani”.

Michael se consideră norocos că încă trăiește, dat fiind stilul de viață pe care l-a dus timp de zece ani.

ADVERTISEMENT
Tags: