News

A căzut cu mașina 20 de metri de pe un pod și a supraviețuit în mod miraculos. Ce căuta tânărul de 16 ani la volan

Un tânăr a căzut cu mașina 20 de metri de pe un pod și a reușit să supraviețuiască în mod miraculos
05.09.2021 | 13:34
A cazut cu masina 20 de metri de pe un pod si a supravietuit in mod miraculos Ce cauta tanarul de 16 ani la volan
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un accident rutier care s-a produs în localitatea vâlceană Fedeleşoiu – Dăeşti, o comună învecinată cu municipiul Râmnicu Vâlcea.

Conform informațiilor pe care le-a furnizat chiar purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea un autoturism a părăsit drumul de pe pod.

ADVERTISEMENT

A căzut cu mașina 20 de metri de pe un pod și a supraviețuit

„Este anunţată o singură victimă, conştientă, încarcerată. Autoturismul a căzut în gol de la aproximativ 20 de metri înălţime.

Pompierii militari se deplasează cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, a menţionat reprezentantul ISU, Cătălin Popescu

ADVERTISEMENT

Interesant este că sub pod nu se afla apă. „Autoturismul este pe uscat, a căzut pe roţi.

Persoana a fost extrasă din autoturism şi a fost predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea cu medic”, au mai precizat autorităţile.

De altfel, cercetările poliţiştilor urmau să scoată la iveală dacă a fost vorba despre un accident sau chiar o tentativă de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor, victima accidentului este un tânăr de 16 ani. Tânărul se afla la volanul maşinii în momentul accidentului.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea intervin în acest moment la un accident rutier, în comuna Dăeşti, sat Fedeleşoiu, soldat cu rănirea unei persoane, un băiat de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Din primele date se pare că tânărul se afla la volan, singur în maşină.

Acesta ar fi pierdut controlul autoturismul lui şi ar fi căzut cu masina aproximativ 20 de m, într-o râpă”, a menţionat Sandra Bălteanu de la IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT
Tags: