Fotbal international

A cedat nervos! Neymar a lovit un suporter la festivitatea de premiere de la Cupei Franței. VIDEO

28.04.2019 | 10:15
A cedat nervos Neymar a lovit un suporter la festivitatea de premiere de la Cupei Frantei VIDEO

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a lovit un suporter la festivitatea de premiere de la încheierea Cupei Franței. Superstarul brazilian a fost extrem de nervos după ce formația sa a pierdut finala cu Rennes la loviturile de departajare, deși a condus cu 2-0. Neymar a fost unul dintre cei mai buni jucători ai parizienilor, reușind un gol, o pasă decisivă și a transformat și la penalty-uri.

Neymar a lovit un suporter la festivitatea de premiere de la Cupei Franței

Paris Saint-Germain a ratat al treilea obiectiv din patru în acest sezon, reușind să câștige doar titlul în Ligue 1, iar acest lucru l-a afectat extrem de tare pe Neymar, care a cedat nervos și a lovit un suporter la festivitatea de premiere de după finala Cupei Franței. În timp ce elevii lui Thomas Tuchel urcau scările pe Stade de France spre tribuna oficială pentru a-și primi medaliile, erau criticați și insultați de fani.

Conform cotidianului francez Le Parisien, cei mai criticați jucători de la Paris Saint-Germain au fost Gianluigi Buffon, Layvin Kurzawa și Neymar. În momentul în care brazilianul ajunge în dreptul fanului identificat a fi un apropiat al jucătorilor de la Rennes se oprește și discută ceva cu el, iar apoi îi dă peste mâna cu care filma, apoi îi dă cu palma peste față și își continuă dumul spre tribuna oficială. Momentul a fost filmat de mai multe persoane prezente în tribună.

Momentul în care Neymar îl lovește pe suporterul care îl jignea
Momentul în care Neymar îl lovește pe suporterul care îl jignea

Forțele de ordine nu au intervenit

Pe una dintre filmări se văd și câțiva oameni de ordine prezenți în tribună, dar care nu intervim în momentul în care Neymar îl lovește pe respectivul suporter. După acest incident, Edinson Cavani și Marquinhos, aflați în spatele starului de la Paris Saint-Germain, se opresc și dicută puțin cu spectatorul agresat fără ca pe imagini să se audă ce își spun.

Neymar traversează un sfârșit de sezon extrem de greu, după ce Paris Saint-Germain a ratat trei dintre obiectivele sezonului, Champions League, Cupa și Cupa Ligii Franței, reușind să câștige doar titlul în Ligue 1. Mai mult, brazilianul a fost suspendat trei meciuri în cupele europene, după ce a criticat arbitrajul la meciul retur cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor.