Sporturi

A cerut să se oprească meciul pentru că nu vede de soare! Moment fabulos petrecut în turneul de tenis de la Miami cu un jucător de 2,11 metri

24.03.2019 | 10:20
Opelka a solicitat întreruperea meciului din cauza soarelui

Americanul Reilly Opelka, numărul 58 mondial, jucător care are o înălţime de 2,11 metri acerut să se oprească meciul pentru că nu vede de soare! Opelka a solicitat arbitrului a mers la arbitru și i-a solicitat ca partida cu argentinianul Diego Schwartzman din turul doi al turneului de la Miami, să fie întreruptă preț de câteva minute, pentru că este orbit de soare şi nu poate să servească.

A cerut să se oprească meciul pentru că nu vede de soare!

Ziariștii de la Atptour.com notează că înălţimea americanului a fost cea „vinovată” pentru situația neobişnuită care a dus la întreruperea cu şase minute a meciului de sâmbătă. Astfel, la scorul de 2-2 în primul set, Opelka a cerut un time-out. Americanul a precizat că soarele se reflectă în geamurile de la Hard Rock Stadium și îl orbește, astfel că nu poate să trimită în trenul advers. Reprezentantul ATP, Cedric Mourier a acceptat ca jocul să fie întrerupt pentru scurt timp.

Nu toată lumea a fost de acord. Schwartzmann s-a arătat chiar deranjat de întrerupere, spunând că Opelka este deranjat de soare doar din cauza înălţimii sale. Argentinianul a precizat că nu are o problemă cu Opelka, dar crede că nu este corect ca meciul să fie întrerupt. “Nu este corect să ne oprim. El este prea înalt. Ăsta este singurul motiv pentru care ne-am oprit”, le-a spus el lui Mourier şi arbitrului de scaun Simon Cannavan.

A cerut să se oprească meciul pentru că nu vede de soare! Opelka
Opelka a solicitat întreruperea meciului din cauza soarelui

Înălțime sau nu, toată lumea ia pauză de la tenis

“Nu cred că a fost o problemă de înălţime. Pur şi simplu eram orbit. Nu vedeam atunci când loveam mingea. Fiecare teren descoperit a avut această problemă în diverse momente ale zilei, când soarele se află în anumite puncte. Diego a fost prietenos cu mine, este un tip de calitate. Doar că nu era mulţumit de arbitru. Nici măcar nu am văzut mingea la punctul jucat înainte. Apoi, la 15/30, am alergat ca să o lovesc şi nu vedeam. Soarele s-a reflectat exact în acea secundă”, a reacţionat Reilly Opelka.

După meci, Schwartzmann a comentat momentul insolit: “Reilly este prea înalt şi nu vedea din cauza Hard Rock Stadium. Este un nou regulament: dacă jucătorul are vreo problemă, se poate opri meciul. Cred că nu este corect. Nu am mai văzut aşa ceva. Arena este la 300 de metri de terenul nostru”. Culmea, până la urmă, Reilly Opelka a câştigat meciul cu Diego Schwartzman cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, în două ore şi 19 minute.

  • 3 seturi a jucat Opelka în partida cu Schwartzman 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri