Life

A cincea oară e cu noroc? Mădălina Ghenea s-a logodit cu iubitul milionar

19.05.2020 | 09:52
A cincea oara e cu noroc Madalina Ghenea sa logodit cu iubitul milionar
Mădălina Ghenea se afișează cu inelul de logodnă primit de la iubitul său, un tânăr milionar italian. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, Mădălina Ghenea pare să-și fi găsit în sfârșit fericirea în brațele milionarului Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai înstărit om de afaceri din Italia. Nici nu și-a făcut bine publică povestea de dragoste, că frumoasa româncă are planuri de căsătorie.

Mădălina Ghenea s-a logodit cu milionarul italian, în ciuda momentelor tensionate din relația lor

Și nu e de mirare, având în vedere că frumoasa brunetă a bifat deja cea de-a cincea logodnă din viața sa. Da, ați auzit bine. Potrivit cancan.ro, scurta despărțire provocată de intervenția tatălui l-ar fi convins pe tânărul milionar că Mădălina este femeia pe care o vrea alături pentru totdeauna, așa că a cerut-o imediat de soție.

ADVERTISEMENT

Și judecând după superbul inel pe care aceasta îl poartă pe deget, putem spune că au început să bată clopotele de nuntă. Leonardo Maria Del Vecchio are 32 de ani, este un model celebru, întocmai ca românca noastră și fiul fondatorului firmei Luxottica, cel mai bogat om de afaceri din Italia, conform publicației de specialitate Forbes.

La așa „recomandări”, nu e de mirare că tânărul are un istoric amoros cel puțin interesant, pe lista cuceririlor sale aflându-se fotomodele cunoscute în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Leonardo Maria Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo.

Mădălina Ghenea este sceptică în privința căsătoriei

Rămâne de văzut dacă italianul va reuși să o ducă pe frumoasa brunetă în fața altarului, având în vedere că aceasta s-a arătat de-a lungul timpului destul de sceptică în privința căsătoriei. Ba chiar a afirmat la un moment dat că are de gând să rămână „burlăciță” pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei”, a replicat Mădălina Ghenea în momentul în care a fost adus în discuție acest subiect. Totodată, modelul a vorbit despre greutatea sa, dezvăluind cum procedează pentru a se menține mereu într-o formă impecabilă.

La cei 180 de centimetri ai săi, bruneta cântărește doar 54 de kilograme și poate ai crede că asta se datorează celor mai luxoase și costisitoare creme din lume. Ei bine, nu.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce produse de beauty folosește în mod special, Mădălina a dat un răspuns la care cu siguranță că nu te-ai fi așteptat. Adoră uleiul de cocos și îl consideră ideal atunci când vine vorba despre menținerea unei greutăți corporale optime.

ADVERTISEMENT