Fotbal intern

A comis-o mai rău decât Tamaș! Un fotbalist de la Dinamo s-a urcat băut la volan și a accidentat grav o femeie! EXCLUSIV

10.04.2019 | 10:43
A comiso mai rau decat Tamas Un fotbalist de la Dinamo sa urcat baut la volan si a accidentat grav o femeie EXCLUSIV

Alcoolul și viteza sunt o combinație ce se dovedește deseori periculoasă, dacă nu chiar fatală. Recent, cazul lui Gabi Tamaș a șocat Israelul, după ce fundașul român a fost oprit pentruc că rula cu 205 km/h, iar la controlul de rutină a fost prins beat. În lotul lui Mircea Rednic există un jucător care a comis-o mai grav. Un fotbalist de la Dinamo s-a urcat băut la volan și a accidentat grav o femeie. Bolidul său a intrat pe contrasens și a făcut praf scuterul pe care se aflau două persoane.

Un fotbalist de la Dinamo s-a urcat băut la volan și a accidentat grav o femeie! Elvis Kabashi și noaptea de coșmar

Albanezul Elvis Kabashi a semnat recent cu Dinamo, după o scurtă perioadă de probă, dar nu a apucat deocamdată să debuteze în tricoul alb-roșilor. Mijlocașul de 25 de ani l-a convins pe Mircea Rednic că este o variantă bună pentru “câini”, mai ales că printre referințele primite de antrenor a fost și cea de la Mattia Montini. Dacă prezentul pare din ce în ce mai bun pentru Kabashi, trecutul este unul destul de încărcat. Format la juniorii renumitului club Juventus Torino, albanezul nu a reușit să ajungă la un nivel foarte înalt în cariera lui.

Din informațiile FANATIK obținute din Italia, unul dintre motive ar fi fost viața extrasportivă destul de dezordonată a acestuia. Sursele noastre au dezvăluit un episod cutremurător. În urma unei nopți mai lungi, fotbalistul a comis un accident ce i-ar fi putut distruge viața definitiv! Se întâmpla în august 2017, la puțin timp după ce contractul său cu Juventus fusese reziliat. Kabashi a “stropit” cu alcool o ieșire nocturnă și apoi s-a urcat la volan. Cazul la care făceau referire sursele noastre a fost detaliat în presa vremii. Albanezul conducea un bolid Mercedes și a încercat să depășească un Fiat 500 în care se aflau două persoane de origine arabă. Din păcate pentru fotbalist, el a tamponat Fiatul, Mercedesul s-a răsucit și a intrat pe contrasens, lovind un scuter pe care se aflau un bărbat și o femeie. Impactul a fost foarte puternic, cei doi soți de pe scuter ajungând la spital: bărbatul la ortopedie, iar femeia, accidentată grav, la Terapie Intensivă. O a treia persoană a fost rănită în acest accident, o prietenă a jucătorului, care se afla pe scaunul din dreapta al Mercedesului. Jucătorul a fost la un pas să fie linșat de cei din jur, scăpând de furia oamenilor după sosirea polițiștilor. Aceștia au descoperit că Elvis Kabashi avea o alcoolemie de 0,99 grame la litru și, conform martorilor, circula cu o viteză de peste 100 km/h într-o zonă unde limita era de 50 km/h. Albanezul a avut noroc că accidentații au scăpat cu viață, iar el s-a ales doar cu permisul suspendat.

Elvis Kabashi accident de mașină 2017
Ambulanțele au sosit de urgență la locul accidentului și i-a transportat pe răniți la spital. Elvis Kabashi a scăpat fără leziuni după ce și-a făcut praf bolidul

A venit pe un salariu “mic și bun”

Mijlocașul de 25 de ani a fost oprit de Mircea Rednic după ce l-a văzut la câteva antrenamente, dar și la o partidă amicală cu CS Tunari. Elvis Kabashi a arătat că are calități foarte bune, iar tehnicianul a decis să îi facă o propunere de contract. Albanezului i-a fost oferit un salariu de 2.000 de euro pe lună și, cum altă variantă mai bună nu avea în acel moment, a acceptat și a semnat cu Dinamo.

Elvis Kabashi Dinamo
Elvis Kabashi a fost prezentat oficial la Dinamo

“Au venit 14 jucători, 15 cu Elvis Presley. (n.r. Elvis Kabashi). A semnat și el, a făcut vizita medicală. I-am făcut un contract mic și bun, așa cum ne place nouă. Ne mai trebuie jucători în benzi, în rest cred că am format un nucleu”, afirma Mircea Rednic.

125 de mii de euro e cota lui Elvis Kabashi, conform transfermarkt

2.000 de euro e salariul pe care Elvis Kabashi îl primește la Dinamo