Life

A crezut că a găsit un câine părăsit pe marginea drumului și a decis să-l salveze, dar vizita la veterinar l-a uimit. Ce animal era, de fapt

A luat un câine de pe marginea unei șosele și l-a dus acasă, însă a avut parte de un șoc uriaș. Ce viețuitoare era, în realitate.
23.06.2024 | 15:45
A crezut ca a gasit un caine parasit pe marginea drumului si a decis sal salveze dar vizita la veterinar la uimit Ce animal era de fapt
A luat un câine de pe marginea unei șosele și l-a dus acasă, însă a avut parte de un șoc uriaș. Ce viețuitoare era, în realitate. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

A crezut că a găsit un câine părăsit pe marginea drumului și a decis să-l salveze, dar vizita la veterinar l-a uimit. Ce animal era, de fapt. Postarea acestei femei a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare.

A luat un câine de pe marginea unei șosele și l-a dus acasă, însă a avut parte de un șoc uriaș. Ce viețuitoare era, în realitate

A luat un câine de pe marginea unei șosele și l-a dus acasă, însă a avut parte de un șoc uriaș. Ce viețuitoare era, în realitate. Melissa Kim din Omagh, Irlanda de Nord, le-a mărturisit prietenilor că a salvat un animal.

ADVERTISEMENT

Femeia a distribuit o imagine pe social media, precizând că dorește să găsească stăpânii patrupedului pe care l-a descris ca fiind „agitat și furios”. Oamenii au reacționat imediat. Mare i-a fost mirarea când a realizat ce era, de fapt.

„Am găsit un câine, nu are zgardă. L-am găsit pe marginea drumului Dublin din Omagh, mânca un iepure mort. Este puțin agitat și furios, mi-a fost destul de greu să-l bag în mașină.

ADVERTISEMENT

Cred că este un fel de husky. Distribuiți ca să îi găsim stăpânii!”, a scris tânăra pe Internet, conform cancan.ro. Oamenii au avertizat-o imediat că nu a salvat un câine de pe marginea drumului, ci o vulpe.

În cele din urmă Melissa Kim a recunoscut că s-a speriat când a realizat că a confundat animalele, lucru care a făcut-o să fie subiect de discuții pe Twitter. Mulți au glumit că „această femeie a răpit o sărmană vulpe”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea adevărul este altul. Câinele nu era nici vulpe, ci un coiot. Și lucrurile nu se opresc aici pentru că tânăra, care este cunoscută drept o mare iubitoare de animale, a recunoscut că totul a fost o simplă farsă.

Câinele care s-a dovedit, de fapt, un coiot

„A fost o mică farsă. Nu am crezut că va atrage atât de multă atenție. Sincer, credeam că oamenii își vor da seama că este o glumă. Am văzut acum ceva timp postarea cu un coiot care arată ca un câine rănit.

ADVERTISEMENT

Am luat acea fotografie și am adăugat un pic de umor la poveste”, a mai dezvăluit Melissa Kim despre farsa pe care le-a făcut-o apropiaților. Foarte mulți prieteni chiar au declarat că se așteptau la o astfel de păcăleală din partea tinerei.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?