News

A cucerit America! Elizabeth Chihaia e singura româncă din WWE. Vrăjește fanii wrestlingului sub numele de Scarlett Bordeaux

13.02.2021 | 23:40
A cucerit America Elizabeth Chihaia e singura romanca din WWE Vrajeste fanii wrestlingului sub numele de Scarlett Bordeaux
ADVERTISEMENT

Elizabeth Chihaia s-a născut la Chicago, pe 13 mai 1991, dar până la vârsta de 4 ani a crescut în România, alături de bunici. În toamna lui 2019, superba luptătoare a primit o șansă unică, aceea de a semna un contract cu World Wrestling Entertainment (WWE), cea mai de succes promoție de wrestling din lume, înființată în 1980, cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA.

Scarlett Bordeaux, debut istoric pentru România în WWE

Sub numele de „scenă” (a se citi „ring”) Scarlett Bordeaux, Elizabeth Chihaia cochetează cu lumea wrestlingului încă din anul 2012, dar până să ajungă în WWE nu a luptat decât într-o singură companie importantă, IMPACT Wrestling (cunoscută mai recent drept Global Force Wrestling, fostă Total Nonstop Action Wrestling). Înțelegerea româncei „americanizate” cu această promoție privată de wrestling din Toronto, Canada, a fost reziliată în august 2019 și, imediat, a intrat în atenția celor din WWE.

ADVERTISEMENT
Scarlett Bordeaux, superstar WWE

După mai multe luni petrecute în Performance Center, baza de pregătire a celor din WWE, a venit timpul ca Scarlett să își facă debutul în show-ul WWE NXT, difuzat de televiziunea USA Network. Ziua de 6 mai 2020 va rămâne istorică pentru România și pentru fanii wrestlingului din țara noastră, deoarece voluptoasa blondină a devenit prima persoană cu origini românești care apare pe cea mai celebră scenă a divertismentului sportiv american și nu numai. Scarlett și-a făcut debutul în calitate de manager al iubitului său, americanul Kevin Kesar, care luptă în WWE sub numele de „Karrion Kross”.

Scarlett Bordeaux, superstar WWE

Scarlett vorbește în românește cu adversarii iubitului din ring!

Scarlett și iubitul ei sunt două dintre cele mai populare superstaruri din showul NXT. De fiecare dată când își fac apariția în arenă, aceștia au parte de o intrare extrem de spectaculoasă, cu muzică, fum și jocuri de lumini. Ținutele sexy pe care le poarta românca atrag toate privirile, în timp ce Kross face senzație în ring, acolo unde este neînvins. Mai mult, Scarlett nu se sfiește să vorbească limba română, pe care o combină cu engleza, atunci când are de transmis mesaje adversarilor lui Kross.

ADVERTISEMENT

Scarlett și Karrion Kross, cel mai în vogă cuplu al divertismentului sportiv din SUA

Pe 22 august 2020, Scarlett și-a însoțit iubitul în main event-ul pay-per-view-ului NXT TakeOver XXX, un moment de referință pentru cariera lui Karrion Kross. Americanul l-a învins în 21 de minute și 51 secunde pe Keith Lee și a devenit campion NXT.

În viața de zi cu zi, relația dintre Scarlett și Karrion pare la fel de puternică precum potențialul pe care aceștia îl au în industria wrestlingului. Cei doi sunt mereu împreună și își manifestă dragostea pe rețelele de socializare ori de câte ori au ocazia. Fotografiile postate de cel mai în vogă cuplu al divertismentului sportiv din Statele Unite atrag zeci de mii de likeuri.

ADVERTISEMENT
Scarlett Bordeaux, superstar WWE

„Scarlett este foarte deșteaptă. Obișnuiește să citească extrem de mult Nu cred că oamenii își dau seama de acest lucru din cauza personajului pe care îl interpretează. Este inteligentă, grijulie, dar, în același timp este și la fel de ‘rea’ cum poate fi văzută la televizor” – Karrion Kross, iubitul lui Scarlett Bordeaux

  • 550.000 de urmăritori are Scarlett Bordeaux pe Instagram
  • 12 milioane de dolari/an este salariul celui mai bine plătit superstar WWE, Brock Lesnar
  • 5,71 miliarde de dolari este valoarea netă la care este listată WWE, companie deținută de Vince McMahon