News

A cui era mașina în care a murit Răzvan Ciobanu? El este cel care apare în actele găsite la fața locului

29.04.2019 | 11:53
A cui era masina in care a murit Razvan Ciobanu El este cel care apare in actele gasite la fata locului

Anchetatorii au aflat a cui este mașina în care a murit Răzvan Ciobanu, dar acest lucru nu a fost făcut public. Celebrul creator de modă s-a distrat alături de mai mulți prieteni la un festival de muzică electronică care a avut loc în stațiunea Mamaia.

Mașina în carea murit Răzvan Ciobanu aparține unei femei

După ce petrecerea a luat sfârșit, Răzvan Ciobanu a împrumutat de la o prietenă o mașină de teren, pentru a ajunge la București. Era a doua zi de Paște, iar celebrul creator de modă nu avea să mai ajungă vreodată în viață în Capitală.

În dreptul localității Săcele, Răzvan Ciobanu a suferit un accident teribil în urma căruia a murit pe loc. Experții spun că acesta ar fi adormit la volan, deoarece polițiștii spun că nu au existat urme de frânare, iar Răzvan Ciobanu a ieșit de pe carosabil și a mers pe câmp aproximativ un kilometru, până a intrat cu autoturismul de teren într-o livadă de pomi fructiferi.

Rudele lui Răzvan Ciobanu vor ridica marți trupul neînsuflețit de la morgă

S-a răsturnat de mai multe ori, iar vedeta a fost aruncată din mașină în urma impactului extrem de violent. Lângă mașină l-au găsit anchetatorii, fără viață. Aceștia au găsit și buletinul unui bărbat în mașină și se pare că aparține iubitului femeii care -a împrumutat mașina lui Răzvan Ciobanu.

Acum, anchetatorii urmează să facă două expertize. Una medico-legală care va explica din ce cauză a murit Răzvan Ciobanu și dacă a consumat substanțe stupefiante su alcool și una dinamică, pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.

Timp de 24 de ore, trupul lui Răzvan Ciobanu va rămâne la morga din Constanța, deoarece nu se fac expertize medico-legale decât după 24 de ore de la deces. Rudele sale au anunțat că vor ridica marți trupul neînsuflețit al celebrului creator de modă.