Life

A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux. Cum arată autoutilitara care se vinde cu peste 200.000 de dolari

O tânără a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux. Acum, autoutilitara se vinde cu peste 200.000 de dolari.
20.05.2024 | 09:07
A cumparat o duba si a transformato intro locuinta de lux Cum arata autoutilitara care se vinde cu peste 200000 de dolari
A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux. Sursă foto: Business Insider / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Abbe Minor a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux. Tânăra de 24 de ani din San Diego a avut un plan bine pus la punct, iar rezultatul a întrecut orice fel de așteptare.

A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux

Din ce în ce mai multe persoane adoră casele pe roți. E mult mai ușor să călătorești fie cu o rulotă fie cu o autorulotă. Nu îți mai faci griji pentru cazare și de asemenea, economisești și niște bani.

ADVERTISEMENT

Abbe Minor, în vârstă de 24 de ani, are și ea o pasiune în acest sens. Tânăra adoră să transforme rulotele simple în locuințe de lux. De această dată însă, rezultatul a fost mai mult decât fabulos.

În primăvara anului trecut, tânăra a cumpărat un Mercedes-Benz Sprinter galben. Au urmat apoi nouă luni de muncă intensă, în care aceasta a proiectat și a modernizat autoutilitara complet. Rezultatul?

ADVERTISEMENT

O simplă dubă s-a transformat într-o locuință de lux. În total, tânăra a investit 140.000 de dolari însă nu regretă nimic, conform celor de la Business Insider. Aceasta arată impecabil, iar fiecare detaliu a fost atent ales.

Chiar și ea recunoaște că a fost o provocare destul de mare, însă la bază este doar artă și pasiune. „Am vrut să învăț ceva nou și să creez ceva care să mă provoace. La bază este arta”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Autoutilitara se vinde cu peste 200.000 de dolari acum

Acum, ea vrea să vândă duba transformată într-o locuință de lux cu prețul de 235.000 de dolari. Și are mare încredere în planul său ambițios. Cei care adoră luxul, dar vor totodată o casă pe roți vor fi cei mai încântați.

Menționăm faptul că tânăra și iubitul eu au transformat prima dubă pe când erau la facultate. Ulterior, ei au călătorit cu ea prin toată America, iar de aici a apărut și ideea de modernizare a altor autoutilitare.

ADVERTISEMENT

Deși pentru acest proiect a fost nevoită să își folosească toate economiile, Abbe nu regretă deloc alegerea făcută. Consideră că proiectul a fost cu adevărat unul unic, care a meritat întreg efortul.

„La această transformare mi-am spus: nu-mi pasă cu adevărat ce vrea piața. Nu-mi pasă câți bani cheltuiesc. Voi face ceva ce nu s-a mai făcut până acum”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT