Life

A cumpărat un depozit abandonat și s-a umplut de bani. Ce a descoperit în el: “Este rar să găsești o unitate ca aceasta”

Norocul l-a ”lovit” atunci când se aștepta cel mai puțin. Ce a putut să găsească un bărbat într-un depozit abandonat de ani de zile.
22.05.2024 | 17:19
A cumparat un depozit abandonat si sa umplut de bani Ce a descoperit in el Este rar sa gasesti o unitate ca aceasta
Ce comoară a găsit un bărbat într-un depozit abandonat. Sursa foto: Freepik, Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine a spus că norocul te poate lovi atunci când te aștepți cel mai puțin, nu s-a înșelat. A aflat asta pe pielea lui un bărbat care a descoperit o adevărată comoară într-un depozit abandonat.

Wade Ventura a descoperit o adevărată comoară într-un depozit abandonat

În Statele Unite ale Americii, cumpăratul depozitelor abandonate este un adevărat obicei. Americanii vânează constant astfel de comori, iar unii dintre ei chiar au noroc.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, pasiunea americanilor pentru vânătoarea de depozite a inspirat mari show-uri TV. Au fost multe emisiuni care prezentau cum au loc licitațiile pentru depozite și ce lucruri se află, de obicei, în ele.

Wade Ventura este un pasionat al acestor licitații, iar până în prezent are la activ peste 400 de tranzacții. Bărbatul este fascinat de comorile pe care le găsește în depozite.

ADVERTISEMENT

Mereu a avut inspirația de a licita pentru cele mai bune locații, însă, de data asta, s-a uimit pe sine. Bărbatul din Portland a plătit 410 dolari pentru un depozit care ascundea o adevărată comoară.

Deși credea că le-a văzut pe toate, cel mai recent depozit abandonat pe care l-a cumpărat s-a dovedit a fi lozul norocos. Când l-a deschis și a văzut ce comori ascunde, acesta a rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Wade Ventura și-a scos investiția după ce a vândut un singur obiect din depozit

Wade nu avea de unde să știe ce se află în depozit, așa că surpriza a fost pe măsura entuziasmului. După ce a deschis locația cu pricina, Wade a găsit peste 400 de perechi de încălțăminte, unele chiar cu etichetă. În depozit se mai ascundeau și haine de brand, în stare excepțională.

După ce le-a evaluat vizual, bărbatul din Portland a început să vândă lucrurile. Acesta deja și-a scos investiția de 410 dolari, căci numai pe o haină a luat 1.500 de dolari.

ADVERTISEMENT

”Este rar să găsești o unitate ca aceasta. De multe ori sunt lucruri de uz casnic sau gunoi. (…) În mod normal, 30% dintre lucruri sunt noi, 70% folosite, dar toate acestea au fost noi.”, a spus Wade Ventura pentru SWNS, potrivit New York Post.

Wade Ventura a fost surprins de comoara din depozit. De obicei, în restul depozitelor a găsit 30% lucruri noi, iar restul de 70% erau lucruri vechi care nu îl ajutau cu nimic.

Pentru că face de ani de zile această vânătoare de comori, Wade nu poate păstra toate lucrurile. O mare parte din ”vânătoare” o donează, astfel ca de ea să se poată bucura oamenii care au nevoie.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României