Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A dat CFR Cluj lovitura cu Ermal Krasniqi? „Va fi cea mai tare afacere din istoria clubului!”. Video exclusiv

Ermal Krasniqi, jucătorul transferat de CFR Cluj în această iarnă, cu prestații foarte bune în primele etape din 2023, a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
09.02.2023 | 21:22
A dat CFR Cluj lovitura cu Ermal Krasniqi Va fi cea mai tare afacere din istoria clubului Video exclusiv
Ermal Krasniqi, jucătorul transferat în iarnă de CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut partida cu FCSB, scor 0-1, după ce începuse 2023 cu victorii la Farul și la Voluntari. Ermal Krasniqi, jucător adus în această iarnă de la Ballkani, a fost titular în toate cele 3 jocuri disputate de campioană.

Ermal Krasniqi, pus sub lupă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Robert Niță: “Poate fi cea mai bună afacere din istoria clubului”

Krasniqi a avut un debut fulminant în SuperLiga, cu gol și pasă de gol în partida cu Farul. A fost activ și cu Voluntari, dar fără realizări notabile. La fel și în partida cu FCSB, în care și-a creat câteva ocazii de gol în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar Robert Niță pare să fie cel mai mare admirator al jucătorului. Este convins că fotbalistul venit din Kosovo poate reprezenta cea mai bună afacere din istoria clubului.

“Cred că ar fi mai util și mai prezent în joc dacă ar juca în altă echipă. E tipul de jucător care îți poate rezolva singur un joc. Fizic pare foarte bine, cred că dacă va continua cum a început la CFR Cluj va fi cea mai bună afacere din istoria clubului”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, impresionat de abilitatea lui Ermal Krasniqi de a rezolva duelurile individuale: “Unu la unu este în top 3 din SuperLiga”

Și Horia Ivanovici l-a lăudat pe Ermal Krasniqi, în special pentru abilitatea de a rezolva duelurile individuale: “Să vedem dacă va fi o grefă perfectă pe jocul celor de la CFR Cluj. Pentru că unu la unu este în top 3 cei mai buni jucători din SuperLiga”.

Jurnalistul Cristi Coste a remarcat că Ermal Krasniqi s-a remarcat pe parcursul primei reprize în CFR Cluj – FCSB, dar a fost perfect blocat foarte bine în partea a doua de Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

“Este jucătorul care a deschis meciul cu Farul. Iar în prima repriză a avut singurele ocazii ale celor de la CFR Cluj și le-a creat singur. Sorescu i-a cam luat măsura și a dispărut în repriza a doua. L-a ajutat și Cordea”, a punctat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ermal Krasniqi nu l-a dat pe spate pe Dănuț Lupu: “Dispare mult din joc. Momentan nu a dovedit și are probleme mari”

Dănuț Lupu nu este convins încă de valoarea lui Ermal Krasniqi și crede că acesta mai are mult de demonstrat. Ba chiar a remarcat că dispare foarte mult din joc, așa cum s-a întâmplat în repriza a doua cu FCSB.

ADVERTISEMENT

“Krasniqi, da și nu. Dispare mult din joc. E prematur să vorbim pentru că are doar trei meciuri. Un jucător trebuie judecat minimum șase luni. Facem o greșeală că face un jucător un meci bun și îl facem Messi. Momentan nu a dovedit și are probleme mari”, a explicat Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT